3 apps med orgasmegaranti

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Du kan efterhånden finde masser af sexlegetøj, som du kan kontrollere ved hjælp af din smartphone, men hvor får du mest for pengene? Det har vi kigget nærmere på.

Vi har undersøgt hele markedet og fundet frem til 3 stykker sexlegetøj med tilhørende apps, hvor der er garanti for orgasmer i stribevis.

Psst! Har du set, du allerede nu kan købe Sinfuls populære julekalender, der sidste år blev udsolgt på rekordtid?

Lovense Lush 2

“Kan være stærkt vanedannende”. Sådan skriver en af kunderne, der har købt Lovense Lush 2 i starten af oktober, i en anmeldelse på Sinful.dk. Den fantastiske vibrator forkæler dit (eller din partners) sensitive G-punkt med kraftige vibrationer, som kan styres fra din smartphone.

Man kan selv skræddersy sine vibrationer eller synkronisere dem efter sin yndlingssang eller sin partners stemme. Hvis du bare vil hurtigt i gang, kan du også nyde godt af de 3 niveauer og de 10 rumlende mønstre. Lovense Lush 2 er desuden 3-4 gange mere kraftfuld end de klassiske vibrator æg, som du måske allerede kender.

Prøv den populære Lovense Lush 2

Satisfyer Curvy 2+

 

 

Sommerens helt store hit inden for sexlegetøj har uden tvivl været den populære Satisfyer Curvy 2+, som er en app-styret klitorisstimulator. Uanset om du har prøvet kræfter med en klitorisstimulator før eller ej, så er denne nye model helt sikkert et køb værd. '

Her kan du (eller din partner) nemlig styre de fantastiske trykbølger fra en smartphone. I appen er det også muligt at designe sine egne mønstre og koble klitorisstimulator op med sin mikrofon og musik. Det betyder, at du kan komme til rytmen af din yndlingssang eller lyden af din partners lækre stemme.

Se den lave pris på Satisfyer Curvy 2+

LELO F1s

Vil du som mand gerne prøve en helt unik onanioplevelse, så er det LELO F1s, du skal kaste din kærlighed over. Her får du et onaniprodukt der vibrerer i både blide og kraftfulde intensiteter fra to motorer, som du kan styre fra din smartphone.

I den gratis app kan du også få informationer om din præstation, der bliver indsamlet fra 10 indbyggede sensorer. Som noget helt eksklusivt får du faktisk også adgang til verdens første Software Development Kit indenfor onaniprodukter. Det giver dig mulighed for at udvikle din egen app til din LELO F1s'er. Det bliver næsten ikke vildere.

Læs mere om den populære LELO F1s

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close