Her er årets frækkeste julekalender

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Er du klar til at fylde december med masser af overraskelser, nydelse og sex? 

Hos Sinful.dk har de igen i år lanceret en fræk julekalender, som med sikkerhed vil give både dig og din partner en jul, som I aldrig glemmer.

Faktisk har den erotiske webshop ikke kun lanceret én, men hele tre forskellige julekalendere, der har et lidt frække indhold end normalt.

Vi har kigget nærmere på de tre julekalendere, så du ved, hvilken fræk nedtælling til juleaften du kan forvente.

Sinful Classic Julekalender

Denne model er den mest solgte erotiske julekalender i hele Skandinavien, og det er bestemt ikke uden grund. Classic-udgaven indeholder 24 udvalgte bestsellere, der giver dig og din partner mulighed for at udforske hinanden på helt nye måder. Sinful har proppet julekalenderen med udfordrende sexlegetøj, accessories til pirrende forspil og blide bondageprodukter, så der med sikkerhed er noget for enhver smag. Hvis du og din partner har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj, så er denne model det perfekte valg. Har I allerede flere frække sager i natbordsskuffen, så vælg i stedet Sinful Deluxe Julekalender.

Sinful Classic Julekalender - Køb for kun 795 kroner (værdi 3.700 kroner).

Sinful Deluxe Julekalender

Vil du og din partner kun have det bedste af det bedste, så skal I kaste jeres kærlighed over denne Deluxe Julekalender fra Sinful. Her får i nemlig 24 helt nye luksusprodukter, som kan nydes af både kvinder, mænd og par. Denne model er perfekte til par, som købte Classic-udgaven sidste år, eller på anden vis har erfaring med sexlegetøj i forvejen. Med denne julekalender er I sikre på at tage jeres erotiske eventyr til et højere niveau, som kun vil bringe jer endnu tættere sammen. Bag lågerne finder I nemlig eksklusivt sexlegetøj, accessories til frække forspil og udstyr til blide bondagelege.

Sinful Deluxe Julekalender - Køb for kun 1.295 kroner (værdi 3.700 kroner).

Sinful Advent Julekalender

Bliver det lidt for meget for hele 24 frække produkter på én gang, så har Sinful, som noget helt nyt, også en anden mulighed. For første gang har den erotiske webshop nemlig lanceret en advent julekalender, som indeholder 10 populære produkter til kvinder, mænd og par. Produkterne er gemt bag fire låger, som I sammen kan åbne hver søndag i advent. Sammen med advent julekalenderen medfølger der desuden en Kaerlig Økologisk Massageolie og en Kaerlig Økologisk Orgasme Gel, så I kan komme gang i gang med jeres nye erotiske produkter. 

Sinful Advent Julekalender - Køb for kun 995 kroner (værdi 2.100 kroner).

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close