5 frække sexspil til par

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Er du også træt af de kedelige og helt almindelige brætspil, som Ludo og Matador?

Prøv et erotisk brætspil, hvor både du og din partner vinder hver gang. Med et erotisk brætspil er der nemlig lagt op til timevis af fræk underholdning, hvor I begge kan få opfyldt en masse fantasier.

Vi har fundet fem erotiske brætspil, der passer perfekt til den kolde vinterperiode, som vi går i møde netop nu. Du kan finde endnu flere på Sinful.dk.

Psst! Husk, at du kan købe årets frækkeste julekalender hos Sinful

Fetich spil

Vil du afprøve grænser og opdage nye frække sider af din partner, så er dette lille spil med sikkerhed noget for dig. Spillet indeholder 42 kort, der fungerer som opgaver/udfordringer, hvor I virkelig kan få en masse fantasier og lyster opfyldt. De forskellige opgaver spænder fra lidt kinky til meget kinky, så der er uden tvivl også noget for jer. Teksterne er på engelsk, men reglerne er enkle og meget nemme at forstå.

Køb det frække fetish spil her

Erotic 4 Real

Når det både skal være romantisk og frækt, så er Erotic 4 Real det perfekte valg. Dette erotiske spil handler nemlig ikke kun om sex og lyst, men lige så meget om følelser og moral. Det er et sjov spil, som lader jer komme endnu tættere på hinanden. Det giver jer mulighed for at åbne op og samtidig krydre samværet og kreativiteten i dobbeltsengen.

Læs mere om Erotic 4 Real her (sponsoreret link)

Dig og Mig

Hvilket kort skal trækkes og hvem skal give eller modtage instruktioner? Det bestemmer terningen i dette populære erotiske brætspil på dansk. Her får I hele 90 kort, som er inddelt i “hans” og “hendes”. Find gerne glidecreme, en lækker massageolie og blindfold frem inden I går i gang med spillet - det får I nemlig brug for.

Køb det populære Dig og Mig spil her

 

Monogamy - Testvindende Erotisk Brætspil

Dette populære brætspil fandtes tidligere kun på engelsk, men nu er der kommet en nyudviklet version på dansk - og heldigvis for det. Gør jer klar til at blive udsat for spændende, morsomme og sexede udfordringer med de 250 spillekort der medfølger. Spillet når sit klimaks, når vinderen skal gøre én af de 50 fantasier fra kortene til virkelighed.

Prøv det testvindelse brætspil Monogamy

Dare Duel

Giv din partner frække udfordringer med dette unikke sexspil, som er yderst simpelt. I skiftes til at trække et kort fra bunken og sammensætte tre valgfrie ord fra kortet, som vil give din partner en fræk udfordring. Spillet indeholder over 90 kort og med hundredevis af ord, så kan vi godt garantere at hvert spil ender med forskellige udfordringer.

Giv din partner nogle frække udfordringer

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close