Det frække9. september 2018

Hænger de lidt for langt nede?

Har du problemer med Sacking, der i store træk dækker over hængenosser, som giver dig smerter under sex? Se her, hvad du kan gøre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mand_i_smerte.jpg
 Foto: All Over

Det er svært for nogle ikke at trække lidt på smilebåndet. For fænomenet sacking kan bedst på dansk oversættes til 'hængenosser'. Det kan også bare betyde, at man giver en mand et slag i kuglerne. Ofte for sjov.

Men for en del mænd er det faktisk knap så morsomt. For hvis pungen er blevet så sløv i betrækket, at testiklerne hænger tilstrækkeligt langt nede, så kan sex pludselig blive til en smertefuld omgang.

For når det står på, så fungerer det i praksis ligesom et slag. Når manden støder i kvinden, så vil testiklerne bølge med, hvilket i de fleste tilfælde ikke er noget problem.

Hvis du kan lide smerter dernede, så prøv en Master Series Masher CBT Cock and Ball Crusher (sponsoreret link)

Men er du en af de mænd, der har tilstrækkeligt lange løg (for nu at bruge et populært udtryk), så kan det ikke blot gøre sex svært at gennemføre, men også føre til problemer efterfølgende. Særlig sex bagfra kan medføre hårde klask mod de to venner, du har hængende forneden.

Kuglestrygning

I værste fald kan det medføre, at testiklerne kan dreje rundt om sig selv i pungen, og det kan blokere blodtilførslen i sædlederen. Sker det, kan du godt regne med smerter, der får dig til at ønske, at du i stedet havde stået med spredte ben og hænderne bag nakken, dengang Roberto Carlos bankede frispark ind i murene.

Vedvarende sacking kan medføre voldsomme hævelser om ømhed og i værste fald skade dine kugler.

Har du nogensinde set en Perfect Fit Bull Ball Stretcher? (sponsoreret link)

Men hvad kan du så gøre, hvis du er en af de mænd, der har særligt lavthængende løg? Det sker særligt for mænd, der er nået lidt op i alderen.

Den ene mulighed er at finde stillinger, der ikke giver lige så mange bump. Undgå doggy style, der giver det største sving, mens missionæren eller alle varianter, hvor kvinden er øverst, er en god og smertefri vej at gå.

Den anden mulighed er at få botox i pungen. Det kaldes også scrotox, og den er altså god nok. Foruden at stramme pungen op og fjerne rynker, går nervegiften også ind og får pungen til at se større ud. Processen bliver af nogle læger kaldt 'kuglestrygning'.

Endelig er der en mulighed for at få et kugleløft rent kirurgisk. Her fjerner man ganske enkelt noget af den overskydende hud.

Sponsoreret indhold