Her er verdens værste sexskader

Foto: All Over

Nogle gange kan det gå galt under sex. Men for de flestes vedkommende begrænser skaderne sig til lidt rifter på de ædlere dele eller måske end øm ryg, hvis man glider på badeværelsesgulvet.

Men for andre, går det helt galt. Se bare her. Disse må være nogle af verdens værste sexskader.

Eksperimentet fra helvede
Hold dig nu til seksuelle hjælpemidler, der er bygget til det.

For eksempel disse lækre dildoer fra Sinful.

For det kan gå grueligt galt, som det nu var tilfældet for et amerikansk par fra Maryland, der besluttede sig for at sætte noget legetøj på en elektrisk sav. Saven skar dig hurtigt gennem sexlegetøjet og begyndte så at save i kvinden. Hun blev fløjet på hospitalet med nogle meget grimme skader inden i sig.

Den grimme hoste
En kvinde fra Cameroon havde gennem længere tid haft en grim hoste, og hun troede, det drejede sig om influenza. Hos lægen fandt man dog ud af, at hun var kommet til at inhalere et kondom under oralsex med en partner. Da man skulle fjerne det kirurgisk, var det endt i blindtarmen. Vi forstår ikke helt kondomets vej gennem kroppen, men konstaterer blot, at sikker sex ikke altid er så sikkert endda.

Våd cement
Hvordan kom det dertil, spørger du nok. Men i hvert fald må man konstatere, at det nogle gange kører af sporet, når der ikke er en kvinde til at sige stop undervejs. Således måtte den ene del af et bøssepar fra North Carolina, USA på hospitalet, efter den anden besluttede sig for at hælde våd cement ind i bagdelen på sin partner. Det skulle have været ganske smertefuldt, da det tørrede.

Armen
Og vi bliver i det homoseksuelle miljø, hvor en 25-årig mand først var i livsfare og siden fik stomi, fordi en 50-årig mand under den unge mands protester pressede hele sin arm op i hans endetarm. Episoden, der foregik i sexklubben Body Bio i København endte siden i en grim retssag.

Den løbske vibrator
En ung lærerstuderende i Wales måtte også en tur på hospitalet, da en  vibrator satte sig fast i hendes bagende under sex med kæresten. Først kunne de ikke finde den, men så fandt de ud af, at den begyndte at summe, når hun trykkede sig på maven. De forsøgte herefter at fjerne den med blandt andet en grilltang, men uden held. Og det mærkeligste ved hele historien? Hun tweetede om episoden og kom efterfølgende i en masse tabloidaviser med billede og det hele.

Brug i stedet en vibrator med sugekop, der ikke kan forsvinde nogle steder.

Mareridtet
Det lyder lidt som scenen fra John Irvings ‘Verden ifølge Garp’, men virkeligheden efterligner somme tider kunsten, og en mand fik altså bidt spidsen af sin penis af i Singapore, da hans elskerinde havde den i munden, mens de havde et hemmeligt møde i hans bil. En varevogn bakkede nemlig ind i dem ved en fejltagelse.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close