Det frække 13. juni 2016

Av av! Her er de pinligste sexskader

En mand kom for eksempel ind på skadestuen med et påskeæg i bagdelen. Han ville vide, hvordan det var at være kylling. Vi er forvirrede...
Foto: All Over

Det er da helt utroligt, hvad mænd kan finde på, når liderligheden er over dem. Det er godt vi kvinder ikke er så tåbelige … eller er vi? Læs med her, om hvad forskellige læger rundt om i verden har set af sexskader, som kunne være undgået.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det skorter ikke på dumme undskyldninger, når situationen over for lægen skal retfærdiggøres.

I videoen herunder kan du høre Bitten fra Sexshop.dk forklare, hvordan du – eller din partner, måske – kan undgå at opleve det samme, som de uheldige personager, du kan læse mere om under videoen.

Undertekst: Bitten giver gode råd til, hvordan du kan undgå bizarre sexskader.

Hvad kom først – kyllingen eller ægget?

En ældre herre kom på skadestuen med et påskeæg af plastik godt oppe i numsen, hvilket naturligvis gav anledning til kraftige smerter. Hans forklaring var lige så tåbelig, som Bamses ville have været: ”Jeg ville vide, hvordan det føles at være Kylling”. Nu er det så bare, vi spørger: Lægger kyllinger æg?

[node:aller-related-content]

En lille nisses rejse

En anden mand kom ind på skadestuen med en lille havenisse i r.... med hovedet først – altså nissens hoved. Han undskyldte med, at han var faldet ned af en stige og var landet uheldigt – meget uheldigt, må siges. Men hvad fan… lavede han også nøgen på en stige???

Vil du prøve noget realistisk, som f.eks. en havenisse, så vælg frit fra Sexshop.dk’s store udvalg af nisser, støvler, arme og andre anale dildoer.

Der var en, der var to, der var tre …

Denne mand havde måske altid gået med en drøm om at blive tennisstjerne. Han ville i hvert fald have været en god bolddreng. Han fortalte sygeplejersken, at hans kæreste havde proppet en tennisbold op i anus på ham, og nu kunne de ikke få den ud. Røntgenbilledet viste, at der var lidt flere, nemlig fire tennisbolde. Det kom nok bag på ham!

Af skade bliver man klog

… eller ikke. For den mand vi her omtaler kom på operationsbordet, fordi han havde stukket en vase op i det bagerste hul, og dér var den så splintret. Men det var ikke første gang. Han havde gjort det en gang før – med nøjagtig samme resultat. Hvor dum kan man være?!

Vi kvinder kan også

Lad os så lige her på falderebet tage en historie med om vores eget køn. En kvinde kom ind på skadestuen. Hun havde en buttplug med hale på hængende ud af numsen. Den skulle angiveligt have sat sig fast, da hun klædte sig ud til en børnefødselsdag … nøgen? Men de formildende omstændigheder er da, at den trods alt var beregnet til formålet – altså ikke til børnefødselsdagen, men til at bruge i røven. Måske skulle hun huske glidecremen næste gang. Find den her.

Sponsoreret indhold