Her er sexskaden der kan dræbe dine kugler

Foto: All Over

Der findes næppe noget bedre end sex. Men somme tider kan det gå helt galt under akten.

Faktisk kan det gå så galt, at det i sidste ende kan give vareige skader på dine ædlere dele.

Men mens de fleste har hørt skrækhistorier om brækkede penisser, så vil vi i denen artikel beskæftige os med vedhænget - også kendt som kuglerne, bollerne, klokkerne, dadlerne, løgene, nosserne eller slet og ret testiklerne.

Enhver mand ved, at de udgør det ømmeste og mest følsomme sted på mandekroppen, og at eksempelvis forboldspillere hellere vil holde beskytte dem end hovedet, når en modstander står klar til at kanonere et frispark forbi muren.

Noget af det værste, de kan komme ud for under sex, er et såkaldt vrid. Altså at de ender helt forkerte steder.

Det sker, når en testikel drejes, hvorved sædlederne, som skal fragte blod til skridtet, bliver forvredet og lukket af.

Når blodet ikke kan flyde frit, kan det give voldsomme smerter og skabe et meget hævet område. Og hvis blodåren bliver fuldstændig lukket af, kan det i sidste ende få kuglen til at dø.

Det sker dog ifølge en undersøgelse foretaget af American Urological Association blot for en ud af 4.000 mænd.

Giv kuglerne ekstra nydelse med en Doc Johnson Ball Sucker

Sædvandligvis skal man have anlæg for problemet. Disse mænd har typisk svagere bindevæv i pungen, hvilket betyder, at kuglerne triller næsten frit rundt i pungen.

Særligt udsat er testiklerne under sex, da de bliver kastet mere rundt end ellers. Det kan blandt andet ske, når kvinden rider manden, at kuglen kan hoppe op over penis med voldsomme smerter til følge.

Hvis du er i tvivl og har ondt i testiklerne, så hold øje med svimmelhed, kvalme, opkast, klumper i pungen og blod i sæden.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close