Gi' en hånd! Her er årets frækkeste nyhed til mænd

Foto: MEGA

Der findes efterhånden et kæmpe udvalg af sexlegetøj til mænd, som med tiden kun er blevet bedre og bedre. Tidligere var den oppustelige lolitadukke et af de mest populære produkter til mænd, men sådan er det heldigvis ikke længere. Nu findes der langt bedre alternativer.

Markedet inden for sexlegetøj til mænd har nemlig gennemgået en stor udvikling de senere år. Nu kan du købe realistiske sexdukker (sponsoreret link)i forskellige størrelser, masser af forskellige fleshlights (sponsoreret link)og et hav af andre innovative onaniprodukter (sponsoreret link), der indeholder nogle af de allernyeste teknologier.

Det nyeste skud på stammen inden for sexlegetøj til mand er Handy Ultimate Handjob Maskine (sponsoreret link), der kan give dig en onanioplevelse ud over det sædvanlige.

Handy er udviklet af norske ingeniører, der i den grad har sans for både funktionalitet, design og kvalitet. Dette produkt er nemlig slet ikke ligesom noget andet sexlegetøj til mænd.

 

Det medfølgende sleeve kører automatisk op og ned om din penis i skræddersyede indstillinger, som du helt selv bestemmer. Du kan altså selv justere maskinens bevægelser, så rytmen og hastighed bestemmes af dig og din lyst.

Du kan også bruge din computer eller smartphone som fjernbetjening ved at tilkoble dem via bluetooth. Det giver adgang til nogle helt unikke funktioner, hvor du for eksempel kan lade andre tage kontrollen over maskinen og dens bevægelser.

Du kan også forvandle Handy til en virtuel sexmaskine ved at synkronisere bevægelserne til frække pornofilm, som vil give dig en endnu bedre og mere virkelighedstro onanioplevelse.

Med denne norske bandit, er der altså masser af muligheder for at få en udløsning, du aldrig glemmer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close