5 stykker legetøj danske kvinder elsker

Foto: Sinful.dk

Det kan god være, at voksne mænd stadig godt kan lide at lege. Somme tider med modeltog andre gange med en bold.

Men voksne kvinder leger bedre. Det ser man tydeligt på listen over de danske kvinders mest populære legetøjsvalg hos sexlegetøjsgiganten Sinful.

Her er således ...

5 stykker legetøj danske kvinder elsker
 

Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator

Dine klitorisorgasme bliver næppe bedre end med denne lækre sag fra LELO. De ner otte niveauer af berøringsfri lydbølger, som sender dig i himmelen. Den har vundet en IF Design Award så sent som i 2019.

Fundet her hos Sinful

 

Baseks Fjernbetjent Love VibratorÆg

Det er ekstra frækt, når du lægger kontrollen i din partners hænder. Din nydelser er med andre ord op til den særlige perosn, du har givet fjernbetjeningen. Tag den med i biografen, på restauranten eller til receptionen. Der er en rækkevidde på op til 15 meter.

Find det her

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator har et kurvet design, der er perfekt til stimulation af dit g-punkt. Oveni giver den dig en ekstra lækker funktion, da den også kan varmes op og give dig en hot orgasme eller 10.

Den er designet i Skandinavien i samarbejde med eksperter og sexologer.

Køb den her

 

Sinful Get Started Anal Begynder Boks

Er du ny i de anale lege og ønsker at eksperimentere på en fræk og tryg måde, er her alt, du behøver for at komme i gang: En begynder buttplug, en anal glidecreme, en anal relax spray og en anal douche. Desuden medfølger en flot og inspirerende guide.

Find den her hos Sinful

 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste.

Denne Womanizer klitorisstimulator har den patenterede Pleasure AirTechnology, der stimulerer dig ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. Den har tilmed helt nye funktioner som Smart Silence og Autopilot, der gør din orgasme til en helt ny oplevelse.

Set til god pris hos Sinful

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close