Frække gør-det-selv projekter

Foto: Shutterstock

Skal du holde sommerferie i Danmark og ved du ikke helt, hvad du skal få dagene til at gå med? Eller vil du gerne være på forkant, hvis vejret skifter fra dejlig solskin til gråt og overskyet?

Vi har samlet nogle anderledes gør-det-selv projekter, som er lidt sjovere end at klippe hæk, ordne ukrudt og vaske vinduer. Se vores frække forslag og bliv inspireret til en mere forførende sommer!

Kopi af din penis

Nu kan du lave en vaskeægte kopi af din penis, som du bagefter kan forære til din partner. Med Clone A Willy-kittet får du alt, hvad du skal bruge for at klone din penis, og der medfølger desuden en lille vibrator, som tilføjer lidt ekstra til din mini-me. Det er både nemt, simpelt og det eneste rigtige at få en sommerdag til at gå med.

Klon din penis - køb her (sponsoreret link)

Indendørs gynge

Her får du et gør-det-selv projekt, der kræver en minimal indsats fra din side. Vi kan nemlig garantere, at det er noget nemmere at sætte denne gynge op i forhold til et helt gyngestativ til børnene. Alt, hvad du skal bruge for at hænge sexgyngen op, følger med i pakken fra Fetish Fantasy. Du skal altså bare sørge for at bore et hul i loftet og så er du faktisk klar til at tage en tur i gyngen bagefter.

Køb den frække sexgynge fra Fetish Fantasy (sponsoreret link)

Obaie Bondage Reb

Du kan købe masser af manchetter, håndjern og bindeting (sponsoreret link), som du kan bruge til at fastspænde din partner, men hvis du gerne vil gøre-det-selv, så skal du naturligvis gå med et bondagereb. Dette reb fra Obaie er ideelt til kinky fiksering og så efterlader det ikke mærker i huden.

Køb det frække reb her (sponsoreret link)

The Fucking Adapter

Som ægte gør-det-selv person, har du vel en stiksav liggende i værktøjskassen? Hvis du har det, så vil du elske The Fucking Adapter, der kan omdanne din stiksav til en kinky sexmaskine. Når adapteren er fastsat, kan du benytte alle Vac-U-Lock dildoer (sponsoreret link) og give dig i kast med alverdens legemuligheder.

Køb The Fucking Adapter her (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close