Det frække10. december 2019

Gør-det-selv: Sådan laver du dit eget onanirør

Den perfekte hjemmelavede julegave er lige her: Det hjemmebyggede onanirør. Se hvordan du laver det her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/masturbator.jpg
 Caption fra youtube

Mangler du et godt tip til en julegave til din kollega, din bror eller din singleven, så er løsningen her.

Det kan jo også bare være, at du selv er lidt af en gør-det-selv mand - på flere måder. For så har vi nemlig også løsningen lige her.

Her er nemlig en videoguide til, hvordan du bygger dit egen masturbator eller onanirør, om man vil.

Nej, der er ikke tale om hverken modelfly, veteranbiler eller krigsskibe. Men derimod er stykke sexlegetøj, som du sandsynligvis kommer til at elske.

I den udførlige video får du en udførlig guide til, hvordan man ifølge fyren bag laver en ’velfungerende, meget realistisk, billig, let at rengøre og næsten uopslidelig masturbator’.

Og så er vi ligesom i gang.

Frække julegaver til ham hos Sinful

Det er ren Egon Olsen. Og planen kræver da også en række dele, som du normalt ikke ville forbinde med sex. Med mindre da du har et meget avanceret sexliv. Eksempelvis skal du bruge en cykelslange, en skrue, spændeskiver og et nedløbsrør. Yes, et nedløbsrør.

Det utrolige værktøj kan, når det er færdigt, tilmed tilbyde en sugende oplevelse skabt af et vakuum.

Vi skal understrege, at vi ikke her på redaktionen har prøvet produktet, men vi hører meget gerne fra folk, som har mod på at bygge sådan et selv.

Sinful opladelig Power Masturbator til mænd

Skulle du – mod forventning – ikke turde at kaste dig ud i projektet, eller har du bare ikke fingrene ordentligt skruet på, så kan du jo også bare købe en færdig masturbator.

Dem har Sinful et kæmpe udvalg af. Og her er du sikret produkter i topkvalitet med alle de funktioner, der giver dig den bedste og frækkeste oplevelse. ;-)

SE VIDEOGUIDEN HER

Sponsoreret indhold