Frække fantasier om hverdagens coronahelte

FOTO: MEGA

Lige så sikkert som kvinder drømmer om stærke brandmænd og mænd om omsorgsfulde sygeplejersker, laver datingsider og sexshops sexundersøgelser som en del af PR-arbejdet.

Seneste eksempel er fra legetøjsproducent LELO, som har spurgt 2000 briter, hvem de fantaserer om.

Det viser sig, at den mest udbredte sexfantasi blandt kvinder er om en mand de kender, fx en kollega. Men mange fantaserer også om fremmede, og så er det jo interessant, hvilke professioner folk har i de frække fantasier.

Og der er flere overraskelser i forhold til de gængse afstemninger:

1. Lærer

2. Brandmand

3. Fitness-instruktør

4. Læge

5. Politibetjent

5. Arbejder i supermarked

6. Bud

7. Tandlæge

Professioner med autoritet som brandmand, læge, betjent er klassikere, mens flere af de andre, som kassemedarbejderen i supermarkedet og pakkebudet, må siges at være overraskende.

Det kan måske skyldes coronapandemien, hvor hverdagens helte viser sig at være nogle andre, end det plejer. Samtidig har man måske fået lidt mere respekt om lærergerningen efter at have været i karantæne med unger, som skulle hjemmeundervises.

Boost dit sexliv med nyt legetøj fra sinful.dk

Sexpert Kate Moyle fra Lelo fortæller, at der kan optræde personer i vores fantasier, som vi egentlig ikke er interesserede i eller er seksuelt tiltrukket af i virkeligheden:

  • - Vores fantasier behøver ikke altid at have noget at gøre med, hvad vi vil udleve. Vi vil måske kun udforske dem i trygge forhold i fantasien, hvor vi har fuld kontrol.

  • Tømrer

  • Apropos uvidenskabelige sexundersøgelser har datingappen Tinder offentliggjort data med de mest højreswipede håndværkfag.

Folk bag priceyourjob.co.uk. hvor håndværkere og kunder kan finde hinanden, lavede 300 falske profiler med forskellige håndværkerprofiler. Derpå så de så, hvilke profiler som blev mest højreswipet.

Lige nu kan du spare 30 procent på kraftfulde vibratorer

1. Tømrer/skedker

2. Gartner

3. Bygningshåndværker

4. Anlægsgartner

5. Murer

5. Maler

7. Elektriker

8. Taglægger

9. Stilladsarbejder

10. Blikkenslager

11. Stukkatør

Som journalister med klit/dillerhud på fingrene kan det være svært at forklare hitlisten. Men det ser ud til, at den klassiske kvindefantasi om vvs’eren, der lægger rør ind, åbenbart blev afløst af den om tømreren, som kommer og sætter det nye køkken op.


 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close