Det siger din sexfantasi om dig

Foto: Shutterstock

Vi har dem alle sammen, sexfantasier, og de er HELT naturlige og normale - uanset hvilken forklædning de kommer i. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dine inderste lyster prøver at fortælle dig om dig?

Det ved én af verdens førende sexologer fra Storbritannien, Tracey Cox, en hel del om.

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), den britiske sexperts bud på den dybereliggende sandhed bag dine frækkeste fantasier.

Sex med en eks

Har du ind imellem våde drømme om en eks? Så er det, ifølge Tracey Cox, højst sandsynligt fordi tanken om sex med en tidligere elsker, du ikke kan eller må få, tænder dig. Det samme gør sig gældende, hvis det pludselig er din chef, din venindes far eller din bedste vens bedre halvdel, der pludselig dukker op i dine drømme. Jo mere ‘forbudt’ din sexpartner er, desto frækkere er fantasien. Fantaserer du om en tilfældig mand eller kvinde, du lige har mødt, så er det typisk ‘græsset-er-grønnere-på-den-anden-side’ syndromet, der leger kispus med din sexhjerne.

Sex i fuld offentlighed

Har du fantasier om at dyrke hed sex i fuld offentlighed? Så drømmer du måske inderst inde om at imponere og høste beundring fra dine omgivelser. Din fantasi kan også handle om, at du gerne vil dyrke din rebelske side noget mere, og måske endda får nydelse og tilfredsstillelse ud af at chokere eller forarge. 

Bondage og fiksering

Bondage handler i sin enkelthed om kontrol. Har du fantasier om at blive bundet og fikseret under sex, er det ifølge Tracey Cox formentlig fordi du er typen, der tager meget ansvar til hverdag. At blive bundet og fikseret i soveværelset føles dejligt befriende, fordi du for en gangs skyld har mulighed for at give helt slip og lade andre tage styringen. Fantaserer du om at binde og fiksere andre, kan forklaringen derimod være fordi du har et indre ønske og behov for at udøve en magt og kontrol over andre, som du ikke nyder til daglig. 

Psst! Vil du gøre fantasien om kontrol - eller mangel på samme - til virkelighed, så prøv et begyndervenligt bondage kit fra Sportsheets (sponsoreret link) eller et par frække håndjern fra Obaie (sponsoreret link). 

Sex med en fremmed

Hvis du går og drømmer i det skjulte om at dyrke sex med en vildfremmed, så er det formodentlig fordi du er tiltrukket af tanken om dyrisk og vild sex blottet for følelser og intimitet. Sex med en fremmed betyder nemlig, at du kan opføre dig præcis, som du vil og være lige præcis den, du ønsker. Du kan give slip på både forpligtelser og fordomme - og frygten for at fejle og blive dømt af andre, som du måske bærer rundt på til daglig. 

Spanking

Spanking fantasier er meget almindelige - ikke mindst fordi de efter sigende har biologiske undertoner. I dyreriget kan visse hunner kun opnå ægløsning, hvis de bliver bidt af hanner. På samme er smerte og nydelse tæt forbundet hos os mennesker. Ligesom det er tilfældet med bondage, så kan spanking fantasier udspringe af et indre behov for dominans og kontrol - eller for at blive kontrolleret og domineret. Fantaserer du om klap i numsen, kan det også bunde i en skjult skyldfølelse; at du skal straffes for din ‘forbudte’ (sex)lyst.

Sex med en jomfru

Vi husker alle sammen vores allerførste gang, men tilbagevendende fantasier om sex med en jomfru handler ikke om, at du tænder på en sexpartner, der er kejtet og usikker. Og dog, for ifølge Tracey Cox, så er denne sexfantasi yderst hyppigt forekommende blandt typer, der elsker opmærksomhed og nyder at fremstå bedre end andre. Fantasien kan også bunde i et ønske om at ville lære fra sig, eller slet og ret handle om, at du tænder på at virke erfaren (grænsende til overlegen) i andres øjne. Og så har sex med en uskyldig og uerfaren jomfru også et ‘forbudt’ element, som virker dragende på de fleste.

Trekanter

Er du kvinde, og drømmer du om en trekant med to mænd, så er det, hvis du spørger Tracey Cox, fordi du tænder på at være uimodståelig, attraktiv og midtpunkt for opmærksomhed. Er du mand, og fantaserer du om at have sex med to kvinder på én gang, så handler dine lyster typisk om maskulinitet, magt og ønsket om alfahan status. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close