Det frække21. november 2015

Her er de mest normale og unormale sexfantasier

Hvor rangerer eksempelvis en trekant med to kvinder eller ønsket om at blive bundet og taget hårdt?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trekant.jpg
 All Over Press

Lad os med det samme understrege, at denne undersøgelse er foretaget blandt 1.516 canadiere. Så vi kan ikke direkte overføre den til danskere. Men lad os alligevel udgå fra, at der er visse sammenlignelige træk mellem os og de gode folk i det store land på den anden side af Atlanten.

Helt grundlæggende viser undersøgelsen, at de allerfleste seksuelle fantasier er ganske almindelige.

Med andre ord: Du skal ikke være bange for at udleve din sexfantasi. Find masser af udstyr på Sinful.dk.

Så meget for at føle sig speciel og perverteret.

Ideen er, at du kan tjekke dine fantasier af på nedenstående figur og se, hvor stor en procentdel du deler den med. Du kan naturligvis se, hvordan fantasien rangerer blandt henholdsvis mænd og kvinder.

Hvis en fantasi skal bedømmes som ’sjælden’, skal den være gældende for under 2,3 procent af de adspurgte, mens den er ’mindre almindelig’ ved et fælleskab med 15,9 procent af de andre. Den er ’almindelig’, hvis halvdelen har det lige sådan og decideret ’typisk, hvis det er tilfældet for mere end 84,1 procent.

I undersøgelsen viste det sig, at kun to fantasier kom i kategorien ‘sjælden’. Den ene havde med dyr at gøre. Den anden børn.

Generelt var fantasier om dominans og underkastelse almindelige for både mænd og kvinder og i øvrigt sammenhængende. Begge køn havde i store træk en enkelt fantasi om at blive undertrykt.

Drømmer du også om at blive domineret? Du kan finde alt, du skal bruge på Sinful.dk.

Få mere inspiration i videoguiden til forspil med blid dominans her.

Blandt mændene var det I øvrigt 82 procent, der drømte om at se to kvinder have sex med hinanden, mens det at se på to kvinder også var ophidsende for halvt så mange af kvinderne. Når det gjaldt at se to mænd have sex, var tallene henholdsvis cirka 19 og 16 procent af henholdsvis mændene og kvinderne.

Se hvor du passer ind i resultatarket forneden.

https://imgix.seoghoer.dk/seksuelle_fantasier_figur.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_340.png

Sponsoreret indhold