Her er de 10 mest populære sexfantasier

Foto: MEGA

Hvad drømmer du om? Altså ikke sådan noget som ’fred på jord’ eller ’en Ferrari’. Men nærmere – hvad fantaserer du om?

Det viser sig nemlig, at selv om vi alle føler os specielle, og at vores fantasier er meget forbudte og sjældne, så er en overraskende stor del af os ret enige om, hvad der er frækt.

Det er man også i England. Og i en stor undersøgelse foretaget af legetøjsproducenten

" target="_blank">We-Vibe, fremgår det, hvilke 10 seksuelle fantasier der er mest almindelige.

Se dem her og sammenlign dem med din egen lille liste …

Her er de 10 mest populære sexfantasier
 

Sex i brusebadet – 20%

Måske er det kombinationen af noget meget dagligdags med noget frækt, der gør det. Men i hvert fald lå sex i bruseren på førstepladsen blandt briterne. Hvis du kaster dig ud i den slags, så husk endelig på sikkerheden. Eller ’safety first’ som man siger på de kanter.

En trekant – 19%

Ikke så få frække film skildrer netop det frække møde mellem mand, kvinde og kvinde eller måske mand, kvinde og mand. Det kan enten være en fræk fantasi, hvorI hans bedste ven indgår, eller det kan være den helt fremmede pige, I møder i byen.

Frækt lingeri gør oplevelsen endnu bedre for alle

Sex i det fri – 17%

Det er ikke det letteste sted for en dansker, da vi bor i et land, hvor der store dele af året enten regner eller er så koldt, at det skal måles i millimeter, når sjoveren hives frem til dåd. Men omvendt er vi jo en nation af kreative sjæle, der ynder at tage både skov, park og rasteplads i brug. Husk dog at tjekke underlaget efter for hvepsereder, grannåle og tidsler.

Medbring eventuelt et lagen

Sex på jobbet – 13%

Hvis du på et tidpunkt har fantaseret om sex med en af dine kolleger, så er du langt fra den eneste. Og en del af os udlever det da også. Ikke mindst til julefrokosten. Der er noget frækt ved et hemmeligt møde på et af toiletterne, men tænk godt igennem, om det nu også i længden er så smart at have en affære på arbejdspladsen.

Gruppesex – 10%

Allerede de gamle romere vidste det. Orgier er frække. Når alle knalder med alle, og grænserne er ophævet, kan du for alvor føle dig frisat og fuld af liv. Herhjemme sker det vist mere i swingerklubber end under royale besøg, men det skal da ikke tage fantasiens glæde fra dig, vel?

Husk kondomer til denne slags aktiviteter

Sex i et fly – 9%

Alle taler om det, men de færreste har rent faktisk prøvet det. Det er der flere årsager til. Dels er et flytoilet så småt, at det gør et frækt forehavende næsten umuligt, og så er der jo den akavede situation, hvis det bliver opdaget. Der er ikke så mange steder at gå hen. Andre eksperimenterer på sæderækkerne, uagtet at naboerne måske ikke finder jeres leg så tiltalende.

Prøv en fræk stewardesseuniform

Åbent forhold – 9%

Ni procent af briterne drømmer om et åbent forhold. På den måde kan man både blæse og have mel i munden. Stadig flere par herhjemme har åbnet deres forhold, selv om man stadig må betegne det som et seriøst mindretal. Blandt plusserne er, at du ikke skal have dårlig samvitighed, når du er sammen med andre. Et minus? Ja, din partner kan også frit være sammen med andre.

Sex i et offentligt transportmiddel – 7%

Hvis du er typen, der plejer at blive opstemt i en fyldt bus på Amager i myldretiden, så er du åbenbart ikke den eneste. I hvert fald kunne næsten hver tiende af briterne tænke sig at have sex i en bus eller et tog. Herfra vil vi nok anbefale et tog, hvor der ikke er lige så mange bratte opbremsninger og sving.

Prøv denne frække par-vibrator, som han kan styre i eksempelvis toget eller på restauranten.

Sex med en person af samme køn – 6%

Denne fantasi er ikke ligefrem noget særsyn, hvis du er homoseksuel. Men faktisk er der en del andre, som også har en hemmelig fantasi om at være sammen med en af deres eget køn. I filmene er det oftest kvinder, men mon ikke der også er en del mænd derude med disse forbudte fantasier.

Sex i fitnesscenteret – 6%

Fitnesscenteret er der, hvor du ikke blot kommer for at komme i bedre form, men også for at kigge. Her kan du let drømme dig væk, når du ser de mange flotte og spændstige kroppe i stramt træningstøj, mens pulsen er høj og sveden drypper. Lyder det bekendt?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close