Det frække25. februar 2016

Fortæl din partner at du elsker ham og få et bedre sexliv

Alle ved det er vigtigt få sagt, men nu er der kommet en endnu bedre grund til at huske at få sagt ”Jeg elsker dig” til din partner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/couple_love.jpg
 (Foto: All Over Press)

Et studie gennemført af Dr. Janet Lever fra Chapman University i Californien viser nemlig at par der husker at fortælle hinanden at de elsker hinanden har bedre sex – især i det lange løb. Undersøgelsen gik på hvordan ordene ”Jeg elsker dig” har en effekt på den samlede seksuelle oplevelse. De samlede resultater står sort på hvidt.

I bliver mere tilbøjelige til at have andre og flere slags intime stunder
Man skal aldrig undervurdere nydelsen af at putte og kæle, at kysse hinanden dybt og at grine sammen under sex – dette gælder naturligvis for begge køn!

Vær intim med din partner med et frækt forspil

I bliver naturligt mere nysgerrige og villige til at prøve nye ting sammen
Hvad enten I afprøver nye stillinger, udlever frække og erotiske fantasier eller sender en fræk sms i løbet af dagen, så udvikler I Jer som par. Man bliver aldrig for gammel til at prøve nye ting – heller ikke på lagnerne!

Afprøv nye stillinger med sexmøbler fra Sexshop.dk

I får mere og bedre sex
Og som resultat får I et bedre sexliv og I får mere af det. Det resultat taler nærmest for sig selv. Kategorien ’sex’ dækker jo (heldigvis) over andet end samleje. Sex er alle seksuelle handlinger. F.eks. tæller både det at give og modtage oralsex også med under denne paraply, og har nogen lyst til at argumentere imod det?

Afprøv nyt sexlegetøj med din partner - her får du alt det bedste

En kliche der giver mange fordele
På den anden side kan det for mange lyde som lidt af en kliche at skulle sige det højt. Eller endnu værre, at skulle til at sige det midt i akten – især hvis forholdet stadig er nyt. Ikke desto mindre findes der efter undersøgelsen en lang en liste over hvilke (overvældende) resultater det kan give Jer i sengen hvis I husker ”Jeg elsker dig”. Af de mere konkrete eksempler på, hvad I kan glæde jer til kunne være:

  • Passioneret, kærlig og legende lagengymnastik
  • Sex der varer over 30 minutter
  • Større chance for begge parters tilfredsstillelse
  • Nye oplevelser sammen med f.eks. legetøj, massage eller rollespil

På Sexshop.dk kan du finde de mest sexede kostumer

  • At begære sin partner og føle sig begæret
  • Et tættere bånd til hinanden

Her kan du finde mere inspiration til at forbedre sexlivet med.

Lad denne undersøgelse være en kærlig reminder for alle om at de tre små ord mange gange betyder mere i hverdagen end på bryllupsdage, årsdage eller valentinsdag. Det er så nemt at glemme, men så let og vigtigt at sige – ”Jeg elsker dig”. God leg derude.

Sponsoreret indhold