6 sexmyter du godt kan kysse farvel

Hvad ved du egentlig om sex?

Hvad ved du egentlig om sex?

(Foto: All Over Press)

Kun kvinder faker orgasme. Du kan se størrelsen på en mands diller ved at kigge på hans næse, fødder eller fingre. Mænd tænker mere på sex end kvinder. Sex hjælper på hovedpine. G-punktet er noget sexlegetøjsproducenter har opfundet for at tjene penge … osv., osv. Myterne omkring sex er mange.

Nogle er sandfærdige nok, men andre er ikke. Den med hovedpinen er faktisk god nok. Men her får du seks myter omkring sex, som i hvert fald ikke er.

1. Sex = en mand og en kvinde – en sjover i fjams

Okay! Så tvekønnede, homoseksuelle eller transkønnede er udelukket fra det game, og analsex er kun for bøsser???

Nej, vel. Sex er en samlet betegnelse for alle seksuelle handlinger mellem to eller flere personer – af fri vilje naturligvis – eller alene. Onani er også en form for sex med eller uden brug af sexlegetøj.

Hos sexshop.dk finder du masser af sexlegetøj til onani eller andre seksuelle udfoldelser.

2. Forspil er for kvinder – rigtige mænd dyrker sex
Vi hører det igen og igen: Kvinder har brug for længere forspil end mænd, og mænd er altid klar og siger aldrig ”nej” til en quickie. Men forspill kan være alt fra de intime blikke, et blidt strejf over hånden, en sød bemærkning – alt det der giver kemien, så I har lyst til at dyrke sex. Og den kemi har både mænd og kvinder brug for for at få lyst.

Få masser af udstyr til et fantastisk forspil på Sexshop.dk

3. Alle elsker sex – eller?
Niks, sådan fungerer det ikke. Nogle mennesker ønsker virkelig ikke at dyrke sex. Det kan være pga. traumer, dårlige erfaringer med sex, eller måske prioriterer de bare ikke sex særlig højt. Men der findes altså også aseksuelle mennesker der bogstaveligt talt ikke føler seksuel tiltrækning eller lyst.

De bliver stadig forelskede og har brug for fysisk kontakt og ømhed, de føler bare ikke det dér sitrende begær i kroppen efter at dyrke sex.

Har du problemer med at blive seksuelt opstemt eller med at få orgasme så skulle du prøve Zestra – en ophidsende creme for kvinder.

4. G-punktet findes ikke
Hvis du tror på den myte, så er det udelukkende fordi du – eller din partner – ikke har fundet det endnu. G-punktet har ingen fast plads, det sidder forskelligt fra kvinde til kvinde. Du finder det ca. 4-6 cm inde i skeden ud mod maven. Det er et lille, ru område der svulmer op ved seksuel ophidselse.

Eskperimentér med din partner for at finde det berømte, og berygtede, G-punkt

5. Sex handler om orgasme
Orgasmeræset er et produkt af et målstyret samfund. Bevares, orgasme er skønt, ingen tvivl om det, men det er ikke det eneste der er skønt når vi har sex. Intimiteten, kærligheden, hengivenheden, det at være tæt og kigge i hinandens øjne – det hele går op i en højere enhed.

Få bedre sex med sexlegetøj fra Sexshop.dk

6. Mænd når deres seksuelle højdepunkt når de er 18, kvinder når der 35
Lad mig bruge den videnskabelige betegnelse for denne myte: Sludder og vrøvl!

Men har du alderen, og kan du bruge myten til at få fat i ham den unge, lækre fyr der bor inde ved siden af med i kanen, så gerne for vores skyld!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close