Det frække
16. februar 2016

Annonce: Annonce: Slut med middelmådig sex - snup en Gballs 2

Gballs 2 kan gøre underværker for dit underliv
SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gball2.jpg
 (Foto: sexshop.dk)

Lige så snart du læser ordet ”bækkenbundskugler”, stopper du med at læse. For du har ikke født børn – endnu. Og du er også langt fra overgangsalderen – endnu. Så tiden med bækkenbundskugler og daglige knibeøvelser er langt ude i fremtiden. Stop nu lige dig selv! Så stopper vi også snakken om bækkenbundskugler og taler videre om elskovskugler.

Se dét lyder straks meget bedre. Elskovskugler gør elskovslivet meget bedre og sjovere. Og pludselig er det her ikke bare en snak for hormonforstyrrede, humørsyge koner med hedeture eller overskudsagtige mødre, der trænger til at stramme lidt op i de nedre regioner.

Det er hele tre ting
Så ikke et ord mere om din bækkenbund. Det lover vi. Næh, Fun Toys Gballs 2 kan give dig mange ting:

1. Et bedre sexliv,
2. Mere sexlyst og
3. Kraftigere orgasmer.

Og hvem vil ikke gerne kunne nyde og yde mere på den front. Sex er kommet for at blive, så lad os da få mest muligt ud af det.

Se det store udvalg af bækkenbundskugler på Sexshop.dk

En tur i fitnesscenteret
Når du går i fitnesscenter og træner dine muskler – lår, baller, arme, mave osv. – eller hvis du løbetræner, så får du det bedre med dig selv. Din kropsbevidsthed bliver bedre og du bliver gladere for dig selv og får derved mere selvværd.

Det samme sker, hvis du bruger dine muskler i den nederste etage. Musklerne bliver strammere, og du kan bedre kontrollere dem og bliver mere bevidst om også dette område af din krop.

Find mange flere gadgets, der kan hjælpe dig med at vedligeholde"underetagen"

Få en personlig, sexet træner
Er du ambitiøs i fitnesscenteret har du sikkert en træner. Så det skal du da også have til dine intime dele. For selvfølgelig skal du da være lige så ambitiøs med de dele som med alle andre muskelgrupper.

Her er det Gballs 2 kommer ind i billedet. Det er nemlig Gballs 2, der er din personlige træner – en sexet én af slagsen. Den parres nemt med en app, der guider og vejleder dig. På med lidt glidecreme og så derudaf.

Se videoen herunder for mere information om Gballs 2:

Den holder, hvad den lover
… men det gør vi ikke, for når alt dette er sagt, så må vi altså også lige fortælle dig, at du får en bonus. Når din bækkenbund (vi kom til at sige det igen) er veltrænet kan du også undgå gener som inkontinens, bækkenbundsløsning og i det hele taget lette fremtidige fødsler.