Forskning: Pot gør sex bedre

Foto: All Over

Det kan godt være, at det endnu er ulovligt, og at sundhedsmyndighederne måske ikke ligefrem anbefaler det.

Men det er faktisk nogle gavnlige effekter ved brugen af marihuana, som ikke begrænser sig til smertelindring og opstart af reggaeband. For efterhånden som hele 30 amerikanske stater har legaliseret marihuana til medicinsk brug, er det også blevet meget lettere at gennemføre seriøs forskning på området. Ni stater tillader også marihuana til ’rekreativ brug’.

Her finder du det frækkeste lingeri og mest sexede uniformer (sponsoreret link)

Blandt de områder, man har undersøgt, er de virksomme stoffers indvirkning på rygerens sexliv, og i studiet the Association Between Marijuana Use and Sexual Frequency in the United States: A Population-Based Study, som er publiceret i den anerkendte Journal of Sexual Medicine, konstaterede man, at det styrkede brugernes sexliv.

På baggrund af en omfattende analyse baseret på hele 28.176 kvinder og 22.943 mænd kunne forskerne Dr. Andrew J. Sun og Dr. Michael L. Eisenberg fra the Department of Urology ved Stanford University i Californien dokumentere en positiv indvirkning af marihuana i forhold til sex. 

Hvis du er klar på at prøve noget rigtigt frækt, så klik her (sponsoreret link)

Helt overordnet kunne man heriblandt konkludere, at ’brugen af marihuana kunne kædes sammen med øget seksuel aktivitet og påvirker i øvrigt ikke den seksuelle formåen’.

Man noterede sig, at de testpersoner, der røg marihuana dagligt, havde 20 procent mere sex end dem, der aldrig havde røget pot eller hash.

Men også kvinder kan have gavn at marihuana, når det gælder sex. I et andet studie fra Saint Louis University i Missouri testede man 113 seksuelt aktive kvinder, hvoraf de 29 procent af disse røg marihuana inden sex. Af disse svarede 68 procent, at det forbedrede sexoplevelsen, mens kun 16 procent sagde, at det ødelagde sexoplevelsen. Resten var indifferente.

Af de kvinder, der fik en bedre sexoplevelse af marihuana, sagde de 72 procent, at det altid var tilfældet, mens 24 procent sagde, at det somme tider var tilfældet. 62 procent af kvinderne anførte, at det forbedrede kvaliteten af deres orgasmer.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close