Disse mænd har flere penge, får bedre sex og lever længere

Foto: All Over

Hvis man ellers skal tro cirka 100.000 vittighedstegninger og et tilsvarende antal bodegajokes, så er livet som gift mand lig med skænderier, ensformighed og et sexliv, der bedst kan betegnes som sjældent forekommende eller ikke-eksisterende.

Men i virkelighedens verden behøver du ikke at have ondt af de gifte mænd. For på mange måder lever de et bedre liv end deres singlevenner. Helt grundlæggende viser undersøgelser nemlig, at de ikke blot lever længere og tjener flere penge, men også har et bedre sexliv

Her er det bedste sexlegetøj til par

  1. Det er langt fra alle gifte mænd, der er rige. Men et britisk studie viser, at gifte mænd har en tendens til ar arbejde hårdere og mere klogt og har mindre risiko for at blive fyret. Derfor ender de med at tjene flere penge. En gift mand vil typisk tjene mellem 10-40 procent mere end en jævnaldrende singlefyr, skriver Daily Star.
     
  2. Gifte mænd lever længere. Og det er altså ikke et spørgsmål om uger. Cirka 10 er således en pæn sjat år. Især hvis de deles med en, man holder af. En af årsagerne er, at der er en til at holde øje med mændene og gør dem opmærksom på, hvis de skal blive bedre til at passe på sig selv og huske regelmæssige lægetjek.
     
  3. De gifte mænd har – og her bliver det måske overraskende – bedre sex. Faktisk er 50 procent af mændene med ring på fingeren ’ekstremt tilfredse’ med deres sexliv, mens det er tilfældet for 39 procent af de, der blot lever sammen med deres partner og 36 procent af singlefyrene. Disse mænd er oftere tættere knyttet til deres partner, viser en undersøgelse fra det britiske Institute of Family Studies. Kvinderne tør nemlig også eksperimentere mere seksuelt med de mænd, de er dybt knyttet til.
     
  4. De gifte mænd er lykkeligere. I en undersøgelse anførte dobbelt så mange gifte mænd, at de var ’meget glade for livet’ i forhold til singlerne og de samboende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close