7 stykker sexlegetøj, du ikke anede du ejede

Foto: All Over

Strejker dit sexlegetøj? Ingen grund til panik. Du kan enten skynde dig at gå på opdagelse i alle de dejlige, billige dildoer (sponsoreret link) der findes derude, eller du kan rippe dit badeværelse, køkken og kosteskab (!) for nyttigt nips, der giver dig nydelsesfulde orgasmer, når yndlings-vibratoren er løbet tør for batteri.

Her får du i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), den komplette liste over frække og effektive sexhjælpemidler, du ikke anede du ejede. 

En smartphone

Hvis der er noget, du med garanti altid har lige ved hånden, så er det din telefon. Vidste du, at der findes en lang række apps, som kan forvandle din smartphone til et intimt massageapparat? Søg blot på “vibrator” eller “massage”, installér, sprit mobilen af og forkæl dine erogene zoner.

En hårbørste

Er dit behov for indvendig stimulering meget akut, så find en hårbørste med et håndtag i en passende længde og brede, beklæd det (håndtaget, altså) med et kondom (så du slipper for uønskede bakterier de forkerte steder) og tilfredsstil dig selv. Vi siger det ikke til nogen.

En elektrisk tandbørste

Brug den nederste del af din vibrerende tandbørstes håndtag til at pirre og stimulere dig selv udvendigt til en frydefuld klitorisorgasme

Psst! Lad være med at bruge den indvendigt, og husk at rengøre den grundigt med vand og sæbe eller sprit inden du børster bisser igen. Det giver næsten sig selv.

En isterning

Hvis du kan lide at pirre dine sanser, så stjæl en isterning fra fryseren, og kør den kolde kube over dine brystvorter og klitoris. Mærk, hvordan isen langsomt smelter og forvandler sig til liflige dråber mod din varme hud.

Tip! Husk, at en isterning er den perfekte måde at spice oralsexen op på. Put én i munden, når du forkæler din partner med tungen, og giv ham eller hende et sanseligt, pikant gys.

En perlekæde

Find smykkeskrinet frem og haps en perlekrans, som du kan bruge til at massere, gnubbe og gnide dig selv med mellem benene. Tag perle-legen til næste niveau, og træk kæden frem og tilbage mellem dine nederste læber. Du kan også gå hele vejen og føre en del af halskæden ind i din vagina eller numse. Hiv den derefter laaaaangsomt ud igen, mens du stimulerer din klitoris med fingrene. 

Psst! Brug perlekæden på samme måde, når du skal forkæle din bedre halvdel under frækt forspil, eller tag ham direkte til den syvende himmel og saml perlerne om hans penis, når du giver ham et håndjob.

En håndbruser

Vi behøver næppe at forklare denne her nærmere, for hvis du er vokset op i et hjem med rindende vand, så har du med garanti eksperimenteret mere end én gang med effekten af kildrende bløde og snurrende hårde stråler mod bar numse. Du ved godt, hvad vi taler om.

En støvkost

Kosteskab er ikke nødvendigvis lig med rengøring (heldigvis). Find støvkosten frem, luk øjnene og pir dine nøgne bryster, baller, inderlår, kraveben og albueled med fjerlette, sensuelle strøg indtil din krop skælver og dirrer af lyst og velbehag.

Jeps, nød lærer som bekendt nøgen kvinde...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close