Det frække 4. januar 2022

Fire ud af ti kvinder udskammes for denne saftige sexlyst

Menstruationssex er tabu hos mange mænd og kvinder
FOTO: WUKA.DK

På denne tid af måneden bliver sex ekstra klistret, et håndklæde kan være en god ide, og jernet lugter af jern. Menstruationsex er ikke for alle.

Menstruationskop: Bæredygtigt og moderne alternativ til tampon

Vampyrsex kaldes det af og til, og netop de blodige og lidt skræmmende associationer, det ord danner, afspejler vel, hvordan en del har det menstruationssex.

Mange - både mænd og kvinder - bryder sig simpelthen ikke om blodig sex.

Det fremgår af en ganske uvidenskabelig britisk undersøgelse blandt 2000 kvinder.

Fire ud af ti kvinder (42 procent) melder, at de har oplevet udskamning for at foreslå menstruationssex, mens hele 47 procent har følt sig skammet ud, hvis de har fået menstruation under sex. Nogle er endda blevet kaldt ulækre og beskidte.

Undersøgelsen af lavet af WUKA, der laver menstruationsundertøj. Lingeriet er både CO2-neutralt og lækagesikkert. Og endda en smule sexet. For firmaets grundlægger Ruby Raut vil nemlig gerne bryde tabuet omkring menstruationssex.

Du kan sagtens have frækt undertøj på, når du bløder

Hun er chokeret over undersøgelsens afsløringer af, hvad hun betragter som gammeldags holdninger til vampyrsex, men hun ser også postive tegn:

- Kvinder erkender, at sex og onani under menstruation kan være smertelindrende, siger Raut og peger på, at 28 procent melder, at masturbation og sex virker mod alt fra menstruationssmerter til hovedpine.

En anden undersøgelse har peget i samme retning:

Og på trods af at cirka halvdelen af kvinderne føler sig både utiltrækkende og oppustede under mens, og kun seks procent føler sig sexede, vil Raut gerne booste kvinder seksualitet der:

- Kun 11 procent bruger blondetrusser under mens, mens hele 63 procent føler sig mere sexede i netop blondetrusser, lyder det fra Raut, der også ser håb i, at de yngre kvinder er mere seksualt aktive under menstruation end de ældre.

Mænd

Det er ikke kun kvinderne, der har et negativt syn på blodsex: Mændene er mindste lige så bange for at få grisede fingre og andet.

Mere end hver tredje mand vil helst slippe for sex, når kvinden bløder. Det mest rystende er dog denne oplysning: 40 procent tror, at kvinden har større sandsynlighed for at blive gravid, når hun har menstruation…

PS: Det har hun så ikke, faktisk er det en af hendes mest sikre perioder.

Bange for blod? Prøv det andet hul og husk glidecremen

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold