Det frække 16. november 2021

Den nye trusse-trend er bundløs

Lige nu køber danske mænd og kvinder masser af frækt lingeri til at forsøde juletiden
FOTO: SINFUL.DK

Ligeså sikkert som amen i kirken, gris på tallerkenen og stress over julen er lingeri under juletræet.

For er der noget, som danske mænd - og deres partnere - elsker at forsøde julen med, er det frækt undertøj.

Den danske sexhop sinful.dk har derfor sørget for en hel julesektion på sitet udelukkende med undertøj. Og vi taler altså ikke hudfarvede, bredrøvede mormorunderbukser.

Faktisk går trenden i en stik modsat retning. Bundløse trusser hitter hos sinful.dk, der er Skandinaviens største.

Og det er ikke kun i sexhops, de bundløse gør comeback fra de lumre postordrefirmaer. Den relativt sobre amerikanske lingerileverandør Victoria's Secret har også dem i sortimentet.

Trend

Vi spurgte Rune Kjeldsen fra sinfuls marketingafdeling, hvordan markedet ser ud pt:

- Det topper især de sidste tre måneder af året, men der er også godt gang i lingeri-salget hen over sommeren i juli og august. Op mod julen ser vi en stor interesse for et bredt udvalg af lingeri.

- Der er en klar opadgående trend i bundløse trusser. Det er noget, som kunderne efterspørger, og vi sælger også flere og flere af dem. Der kommer løbende nye modeller på markedet, hvor der bliver gjort endnu mere ud af de små detaljer, der giver et frækt og forførende look.

Hvis man ser på shoppens aktuelle top fem, er trenden markant. Fire ud af de stykker fem lingeri er designet til, at man ikke behøver at tage det før sex:

Nortie Gry Bundløs Bodystocking med Lange Ærmer Cotteli Rød Bralette Sæt Nortie Astrid Bundløs Blonde Catsuit Nortie Malin Rød Bundløs Orgasme Perle G-Streng Nortie Sif Bundløse Blonde Strømpebukser

Selvtillid

- G-strenge og bundløse trusser bliver købt af begge køn. Der er dog en overvægt af mandlige kunder, der gerne vil forkæle deres partner med noget frækt undertøj, som samtidig kan tilføje lidt ekstra krydderi til soveværelset, siger Kjeldsen fra sinful.dk.

På sinful fortæller en bruger, der kalder sig Fræk MIIL, følgende om Nortie Gry bundløs body:

'Super dejlig bodystocking i blød kvalitet, som er dejlig at have på. Føler mig fræk og sexet i den. Den er ikke mere fræk end man godt kan bruge den sammen med almindeligt tøj med bh under og nederdel og en jakke over. Der er jo ingen som ved, at den er bundløs. Fræk og tætsiddende. Kan klart anbefales.'

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold