Det frække16. januar 2021

26-årige Kate fra Jylland: Derfor sælger jeg mine brugte trusser

- Under corona har jeg været ved at løbe tør… fortæller den pædagogstuderende fritidsmodel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30_3.jpg
 FOTO: KATETILDIG.DK

Det er ikke noget, man bliver rig, men salg af brugte trusser kan være gode lommepenge.

Cammodeller, sexarbejdere og helt almindelige danske kvinder tager typisk mellem 200 og 400 kroner for et par brugte trusser.

Her finder du det lækreste lingeri

 • - Køberen vil typisk have, at man har haft dem på mindst 24 timer, gerne mere, så der er jo ikke et ubegrænset lager, siger den 26-årige Kate, der bor i Nordjylland, hvor hun læser til pædagog.

https://imgix.seoghoer.dk/img_0024.jpg
 FOTO: KATETILDIG.DK

Trussesalg

Kate begyndte sit trussesalg for cirka fem år siden:

 • - Det forbudte ved at sælge mine trusser til fremmede mænd tiltrak mig meget. Og så synes jeg jo bare, det var fedt, at jeg kunne tjene lidt penge, for jeg var på SU, fortæller Kate. der i dag også laver webcamshows og sælger egne film på sin hjemmeside katetildig.dk samt er på onlyfans.com.

På Onlyfans.com giver influencere, kendisser og sexarbejdere og modeller deres abonnenter mulighed for at få videoer og fotos af mere intim karakter.

Prøv verdens første maturbator med trykbølger

Dialog

Den 26-brunette oplyser, at hun typisk har en dialog med den altid mandlige trussekøber, om hvilken slags trusse hun skal levere, både med hensyn til form og indhold så at sige. Og så medfølger der altid fotos, hvor hun har trusserne på.

Dialogen tager udgangspunkt i hendes prisliste:

https://imgix.seoghoer.dk/2020-12-13_09-33-55.png
 • - Mændene vil gerne have, jeg har onaneret i dem. Det gør jeg gerne - og så ved jeg, at de dufter til dem, mens de onanerer eller onanerer i dem eller tager dem på. Eller alle tre ting.

 • - Her under coronaen løb jeg faktisk tør for trusser, fordi jeg solgte så mange og ikke rigtigt har været ude af shoppe. Nu har jeg dog købt et stort lager online, så både jeg og min kunder kan få en god jul.

  Gitte

  Kate er ikke den eneste danske kvinde, der sælger trusser. 40-årige Gitte Von G fra Nordsjælland er en af de mest populære danskere på onlyfans.com, meb hendes trussemodel er dog lidt anderledes end Kates:

  • - Mine brugte trusser dufter kun af min parfume, for jeg vasker dem. Tror det handler meget om, at de gerne vil have noget personligt fra de piger, de følger på sociale medier. Det er også fyre, som efterfølgende tager dem på og sender fotos af det, siger Gitte, som ved ved siden af sit modeljob arbejder laver økonomiske analyser.

  • Gitte fortæller, at trusser typisk er nogle, som hendes fans har set hende have på i de frække videoer. Så betaler fans mellem 250 og 450 kroner for et par. Vasket og parmfuret.

  Sponsoreret indhold