Det frække20. september 2020

Disse Hollywood-film sexfantaserer vi mest om

Top 6: Er din favoritfilm på listen?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0a2dd5a81a5eb94917cf0a641c000605.jpg

Hollywood er jo hele verdens drømmefabrik, hvor vores fantasier både skabes og udtrykkes i film.

De film sætter selvfølgelig også spor i vores sexfantasier.

Det kan man se ved at tjekke den liste, som sexforskeren Justin Lehmiller har lavet til bogen Tell Me What You Want. Den bygger på interviews med 4000 amerikanske mænd og kvinder.

Det fremgår i øvrigt, at kvinder i højere grad end mænd fantaserer om at genskabe scener fra Hollywoodfilm.

Herunder er listen over de hyppigst nævnte film.

The Notebook
Romantisk drama med Ryan Gosling og Rachel McAdams, der handler om to forelskede teenagere i 40’ernes USA. Mange scener nævnes, men især en kyssescene i regn fremhæves som særligt interessant.

Spiderman 1
En scene fra denne superheltefilm, hvor unge Spider-Man (Tobey Maguire) med hovedet nedad kysser med Mary Jane (Kirsten Dunst), har folk fantaseret om og endda prøvet at genskabe. Som en kvinder udtaler: 'Det virkede som det ville være en virkelig interessant følelse. Så prøvede jeg det. Det føltes helt som et almindeligt kys.'

Trænger du til en orgasme? Så tjek sinful.dk

9 1/2 uge

Også denne klassiker fra 1986 har mange scener, som publikum efterfølgende har fantaseret om. Mickey Rourke er Christian Grey 30 år før 50 Shades, og Kim Basinger lader sig villigt bruge i diverse erotiske s/m-inspirerede lege. En regnsscene på en brandtrappe tiltaler angiveligt mange.

Secretary

Maggie Gyllenhaal bliver sekretær med fryns for James Spader i Secretary fra 2002. Også denne sorte komedie rummer adskillige BDSM-elementer, som mange har fantaseret om at prøve.

Titanic

Oscarvinderen af James Cameron fra 1997 kan måske virke malplaceret her, idet der er meget få sexscener. Tilgengæld er storfilmen med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet jo ultra romantisk, hvilket for mange er ekstremt erotisk.

Fifty Shades of Grey

Det er så ikke en overraskelse, at amerikanerne har fantaseret om at være en del af scenerne i denne film, som jo gjorde BDSM til hverdagskost. Især bondagescener og en elevatortur har pirret fantasien.

Blandt de mere interessante film, der figurerer på listen, er franske Adele med en meget lang og yderst detaljeret og troværdig lebsiske scene, samt Wild Things, hvor Matt Dillon har en trekant med Neve Campbell og Denise Richards. Generelt må man sige, at BDSM, kys og romantik er de vigtigste elementer for, at seerne får lyst til at sexfantasere videre om dem.

Sponsoreret indhold