5 uventede tegn på at han er et godt knald

Foto: MEGA

Glem alt om at kigge på hans gylp eller for den sags skyld størrelsen på hans bil. Den rette vej til at finde ud af, om en mand er et godt knald, skal findes helt andre steder.

Se det kæmpe udvalg af lækre dildoer hos Sinful

Blandt andet skal du nemlig kigge på hans hænder, hans kropsholdning, og hvordan han skriver bogstavet ’y’. Og så skal i øvrigt undgå mænd, der ikke løfter fødderne, når de går. Se hvorfor herunder.

Bogstavet Y

Det lyder virkelig specielt. Men en mands håndskrift kan angiveligt sige nogen om manden selv. Når en mand skriver et lille 'y' med lange, brede strøg og kurver, så skulle han altså have en stærk sexdrift og have mere kreativitet og fantasi.

Find frække spil til par lige her

 Han bruger emojier

Emojier er efterhånden ikke kun noget, der bliver brugt af dem under 30. Og selv om du måske synes, de er fjollede, så kan det godt betale sig at bruge dem. For på Kinsey Instituttet har man undersøgt 5.000 personer mellem 18 og 94 år om deres sexliv og brug af emojier, og resultatet var, at de personer, der brugte emojier regelmæssigt, også havde bedre sex. Ligeledes havde de også inden for kortere tid kysset eller startet et nyt forhold op.

Emoji-brugere er bedre til at give udtryk for lyst.

Han bider negle

Det er ikke ligefrem charmerende, men hvis du kan se gennem fingre med det, venter der en belønning. Ifølge sexeksperten Tracey Cox går neglebiderne oftere til ekstremer og skubber grænser. Hun hævder også, at jo længere hans tommelfingre kan bøjes væk fra håndfladerne, jo mere eventyrlysten er han.

Afslappet kropsholdning

Her må han (I modsætning til andre dele af ham) ikke være for stiv. Du skal ifølge sexeksperten Dr. Pam Spurr finde en mand, hvis positur er afslappet og selvsikker. Det er nemlig tegn på, at han vil være lige sådan i sengen. Der ønsker du ikke et nervevrag eller en stivstikker.

Han er organiseret

Selv om du tænder på spontan sex, så viser forskningen, at detaljeorienterede mænd, der kan planlægge, er gode elskere. Vi har tidligere her på siden skrevet om, hvordan en undersøgelse publiceret i The Journal of Sex Research viste, at de pligtopfyldende mænd var bedre i sengen. De gjorde nemlig også en ekstra indsats for at give hende nydelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close