Er der en sammenhæng mellem store fødder og en stor …?

Foto: MEGA

Du har garanteret hørt det før. Formentlig fra en mand med store fødder. At hans størrelse 47 samtidig fortæller noget om hans penis. At der er en klar sammenhæng med skiene forneden og en ordentlig svaber mellem benene.

Men lad os lige slå det fast en gang for alle. Der er ingen sammenhæng mellem disse forhold.

Der er – måske ikke overraskende – forsket i en eventuel sammenhæng mellem store fødder og en stor penis, og resultatet er nedslående. I hvert fald for de mænd, der tror de kan imponere kvinder eller andre mænd med deres store plader.

Den seneste undersøgelse er publiceret i British Journal of urology International, og her testede forskerne 104 mænd, som fik målt deres – ja, nu har du vist regnet det ud – fødder og penisser.

Skostørrelserne målte fra str. 36 til 47, mens sjoverne lidt højere oppe på mændene målte fra 6 centimeter til 18 centimeter.

 Og da der blev sammenlignet talte tallene deres tydelige sprog. Der var absolut ingen sammenhæng mellem de to faktorer.

Det samme fremgik af en nylig canadisk undersøgelse blandt 63 mænd.

Dr. Emily Morse, der er sexekspert for virksomheden Skyn Condoms redegør for situationen.

Til gengæld er der en sammenhæng mellem finger og penislængde. I en undersøgelse publiceret i Asian Journal of Andrology konkluderedes det, at jo større forskellen var på længden på en mands pege- og ringfinger, jo større var hans penis.

Altså, hvis ringfingeren er længere end pegefingeren, indikerer det en stor penis. Især hvis forskellen er stor.

Man mener, det skyldes hormonpåvirkninger allerede i fosterstadiet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close