Det frække 11. februar 2018

Diller-dille: Mål din penis med en toiletrulle

Er din penis stor, lille eller gennemsnitlig? Ny japansk dille giver dig svaret med en toiletrulle
Foto: All Over

Toiletruller er ikke blot brugbare til omvikling af toiletpapir. Kreative sjæle kan bruge dem til alt fra kikkerter og urtepotter til små figurer og højttalere til smartphones.

Men i Japan er der åbenbart opstået endnu en mulighed.

Således skriver den britiske avis Daily Star, at der blandt unge japanske mænd er opstået en trend, der i al sin enkelhed går ud på at bruge de tomme ruller til at måle længden af deres penis.

Ideen er, at der helst skal komme noget ud på den anden side, når man stikker sin erigerede sjover ind i rullen.

Det er ikke ligefrem banebrydende nytænkning, men da twitterbrugeren @urashahou delte en manual og en række diagrammer i forbindelse med måleprocessen, tog det fart.

Det smart er tilsyneladende, at man ikke behøver at benytte sig af et målebånd eller en lineal for at se, om man er gennemsnitlig, veludstyret eller det modsatte.

Ifølge Twitterbrugeren så er penisser tilhørende den mindre del, hvis der ikke stikker noget ud. Men hvis 2 centimeter eller mindre kommer frem, er du derimod gennemsnitlig. Hvis mere end to centimeter af penis stikker ud, så er du veludrustet.

Redaktionen har netop målt længden på - ikke penis, men derimod en toiletrulle og opgjort den til cirka 10 centimeter. Det betyder, at mange danske mænd ikke vil få problemer med at gennemføre testen og ende i den høje ende af skalaen. En opgørelse fra 2011 over gennemsnitlige penisstørrelser i forskellige lande angiver således, at danske mænd i snit går rundt med et sted mellem 14,9 og 16,1 centimeter mellem benene, mens japanske mænd må nøjes med et sted mellem 9,6 og 11,7 centimeter.

Hvorvidt de japanske mænd så til gengæld er mere effektive i brugen af dem, melder undersøgelsen intet om.

Sponsoreret indhold