Det frække 4. marts 2016

Det mener kvinder om størrelsen på hans penis

Mændene kan nu glemme alt om mindreværdskomplekser og storhedsvanvid: Her giver vi nemlig svaret på, hvad der er en perfekt penis i kvinders øjne
(Foto: All Over Press)

”Man er som man er, det kan ikke laves om” sang en ung mand engang for snart mange år siden. Når det gælder hvad der hænger mellem benene på mænd, er der måske noget om snakken. Allerede i de spæde, hormonpakkede ungdomsår begynder størrelsen på kalorius for alvor at spille en rolle for mange mænd.

Penis har alle dage været symbol på maskulinitet, og styrke og historiens mange fallossymboler viser at jo større desto bedre. Men hvor stor synes vi kvinder den skal være?

Synes han at den er for lille – og det gør han næsten altid.

Find produkterne fra videoen på Sexshop.dk

Frem med målebåndet
I en amerikansk undersøgelse er 75 kvinder i alderen 18-65 år blevet bedt om at vurdere hvilken længde og bredde den perfekte penis har. Fælles for kvinderne var at de alle var seksuelt erfarne, i et forhold og havde haft sex for nyligt. Resultatet vil måske overraske en del.

Kvindernes svar på den perfekte penis lyder på: 16 cm i længden med en omkreds på 12,1 cm. Resultatet er endvidere kun ganske lidt over det danske gennemsnit for en erigeret penis, der måler 14,9 cm i længden.

[node:aller-related-content]

>16 cm
Hvad kan manden så gøre hvis han ikke når cuttet? Han kan tage det helt roligt, for undersøgelsen viste også, at kvinder foretrækker en mindre penis til længerevarende forhold. Forskerne i undersøgelsen mener at dette resultat bunder i at kvinder i faste forhold i højere grad søger større fysisk velbehag end virilitet. Desuden findes der jo heldigvis masser af måder, hvorpå vi kvinder kan tilfredsstilles.

Få masser af inspiration til den sag

Gørelsen frem for størrelsen
Man bør altid spille på sine fordele – det gør vi kvinder også. Vi har vores egne komplekser, som I oftest slet ikke lægger mærke til. Synes I vores bryster er for små eller at bagdelen er for stor? Undersøgelsen viste ligeledes at nogle ting er noget nær ligegyldigt for kvinder og slet ikke noget vi lægger mærke til. Dette gælder for eksempel udseendet af udformningen på urinrøret og pungen. Hvis vi kvinder føler os usikre på vores fremtoning, kompenserer vi og finder alternativer – det kan mænd også! Derfor gælder det for mænd som ligger under gennemsnittet for den perfekte penisstørrelse om at have mundtøjet godt skruet på eller være ekstra fiks på fingrene. Det kommer de langt med!

Nogle mænd slipper måske aldrig helt drømmen om en større penis. Hvis din mand/kæreste går og ønsker sig en større fysisk fremtoning og gerne vil undgå kirurgi, kan du med fordel forære ham en af disse produkter fra Sexshop.dk.

Sponsoreret indhold