Det frække9. november 2019

Efterlysning: Trænger jeres sexliv til en kærlig hånd?

Ifølge en ny undersøgelse om danskernes seksualitet og sundhed, oplever knap en tredjedel af alle par, at de er utilfredse med deres sexliv. Det har fået en dansk virksomhed til at efterlyse par med et nedadgående sexliv, som ønsker hjælp til at komme på rette spor igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_maj_2019_0.jpg
 Foto: Shutterstock

I starten af ugen blev verdens største befolkningsundersøgelse om seksualitet og sundhed, Projekt Sexus, offentliggjort. Det er Aalborg Universitet og Statens Serum Institut, der står bag undersøgelsen, hvor 62.675 danskere i alderen 15-89 år har svaret på spørgsmål om deres seksuelle livssituation.

Undersøgelsen viser, at 80 procent mener, det er vigtigt at have et godt sexliv, som indeholder onani og sex med andre. Alligevel har kun 42 procent fået dækket deres seksuelle behov i løbet af det seneste år. Samtidig angiver hver fjerde mand og hver tredje kvinde, at de har et dårligt eller ikke-eksisterende sexliv.

Har du et tilfredsstillende sexliv, men ønsker du alligevel at gøre december endnu frækkere? Forkæl din partner med Sinful Julekalender (sponsoreret link), der indeholder 24 frække overraskelser til både hende, ham og til par. Glæd jer til sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondageprodukter, som I kan nyde sammen i den kolde julemåned.

Genstart sexlivet

Undersøgelsens nedslående resultater har fået Sinful til at starte Mission Bedre Sexliv (sponsoreret link), der skal hjælpe danske par med at kickstarte deres sexliv. Til det formål har virksomheden sammensat et team af eksperter, der har stor erfaring med rådgivning af sexlegetøj og andre hjælpemidler.

- Det er rigtig ærgerligt, at så mange danskere har et dalende sexliv – det skal vi have gjort noget ved. Vi har alle et ansvar for vores eget sexliv, men det kræver en indsats at forbedre det. Den indsats vil vi meget gerne hjælpe med,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer hos Sinful, og fortsætter:

- Vi leder efter par der mangler inspiration til sexlivet og som måske har svært ved at finde ud af, hvor de skal begynde. Sammen med parrene vil vi finde frem til, hvordan de genstarter sexlivet og bringer mere lyst ind i soveværelset.

Mathilde Mackowski og de andre eksperter kan belyse og afhjælpe de seksuelle problemstillinger, som mange danske par står over for. Alle par, der deltager i projektet, bliver behandlet individuelt alt efter, hvilken udfordring, der ligger til grund for deres dalende sexliv.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du og din partner kan deltage i Mission Bedre Sexliv, kan du læse mere og tilmelde jer her.

Sponsoreret indhold