Disse veganere har dobbelt så meget sex

FOTO: MEGA

Du har givetvis hørt, at det både klimamæssigt og helbredsmsææigt er godt at spise flere grøntsager og mindre kød.

Du har sikkert også hørt, at en sund livsstil, inklusiv en afbalanceret kost, ingen rygning samt mere motion er godt for sexlivet.

Prøv Kaerlig - danske intimprodukter, der er økologiske

Men at en decideret vegansk diæt ligefrem skulle medføre dobbelt så meget sex, er alligevel lidt overraskende.

Nu er det så heller ikke en videnskabelig rapport, der konkluderer den opsigtsvækkende påstand.

Utro

Faktisk er det medlemmerne af det britiske utroskabssite Illicit Encounter, der har svaret på, om de spiser kød og hvor ofte de har sex.

Her finder du det testvindende sexlegetøj

Veganerne hævder, de har sex fire gange om ugen (om det så er med andre utro eller kæresten, fremgår ikke), mens kødglade mænd og kvinder melder om sex to gange ugentligt.

Eksperimenter

Og ikke nok med at de er mere aktive mellem lagnerne, veganerne er også mere til at sexperimentere.

To ud af tre personer, der kun spiser grøntsagslig, er klar på at eksperimentere i sengen, mens det kun gælder cirka hver anden kødæder.

Derfor kan det nok heller ikke overraske, at de utro veganere er oftere er tilfredse med deres sexliv: Hele 84 procent mod 59 procent blandt elskere af animalsk protein.

Her skal man lige huske på, at hvis denne sammehæng mellem sex og kost er andet end statistiske tilfældigheder, kan det skyldes andre ting:

Måske lever veganerne sundere på andre områder også (mindre røg, mere motion), hvilket beviseligt er godt for sexlivet.

Holder længere

For fire år siden vakte dyreværnsorganisationen PETA opmærksomhed med en reklamevideo, som de forgæves forsøgte at få vist under Super Bowl. I den hævder de, at veganerne holder længere i sengen:

Vil du holde længere i sengen, så prøv denne spray

Selv om der ikke er entydigt videnskabeligt belæg for ovennævnte påstand, kom Netflix sidste år med serien 'The Game Changers,' der følger tre sportsfolk, som omlægger deres kost til vegansk. I den er budskabet blandt andet, at en kødfri kost er godt for potensen:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close