Veganersex er bedre end kødsex

FOTO: MEGA

Det er ikke til at komme udenom: Den grønne tsunami vælter indover os: 

Casper Christensen har droppet coke og kød, Veganerpartiet er opstillingsparate til Folketinget, burgerkæder sælger grønne burgere, og du kan finde finde vegansk hakket ‘kød’ i supermarkedets køledisk.

Derfor er der selvfølgelig også nogen, der mener, at veganere er bedre elskere end kødædere.

Tag nu Playboymodel, parcoach og fitnessbabe og veganer Nathalia Kihara og hendes kæreste Guilherme Pacheco, der snart lancerer en fræk app, som kombinerer sexøvelser med en vegansk livsstil.

Uartigt udsalg: Køb tre for 2 hos sinful.dk

På Instagram gør parret reklame for deres livsstil sådan her

Nathalia Kihara er ikke bange for at komme med voldsomme påstande i sine bestræbelser på at sælge sin livsstil:

  • - Sex med veganere er så meget bedre, og jeg tror, at vi kan udbrede budskabet. Jeg har erkendt, at mange misbruger deres energi på at overbevise andre ikke-veganere om at blive veganere. Appen er det helt rigtige sted for veganske par, som ønsker at være fokuserede, siger modellen, der før nægtede at date non.veganere.

Og nu håber hun, at andre vil følge i parret fodspor:

- Guilherme og jeg er meget fokuserede, og vi vil gerne viderebrinde denne energi til andre. Par, som ikke træner sammen, og som ikke følger samme diæt, bliver ikke sammen, lyder det fra Kiharam, der hævder, at hendes træningsprogrammer hjælper hende og kæresten i deres sexperimenter.

- Vi bruger vores egne kroppe som vægte i vores udendørstræning, og de hjælper, når vi prøver nye sexstillinger.

Boost dit dexliv med testvindende legetøj

Sluger

Det fremgår ikke af oplysningerne, om den den 33-årige brasilianske veganermodel sluger.

Men tidligere har en anden vegansk influencer vakt stor opmærksomhed med sin usædvanlige coronaforebyggende diæt:

Tracy Kiss hævder, at sæd booster immunsystemet, så man bedre kan modstå coronavirus.

Den 32-årige sædentusiast og veganer tager selv dagligt en skud af kærestens sæd, enten direkte fra hanen eller i en smoothie, for hun mener, det indeholder gode sager som c-vitaminner, calcium og magnesium.

- Det falder nok ikke i alles smag, men det er fyldt med vitaminer, og jeg har ikke været forkølet eller haft influenza siden 2017, hvor jeg begyndte at drikke det. Sæd er naturens multivitamin, det er tilgængeligt, det er naturligt, det er gratis. Det er alt, hvad du har brug i en enkelt dosis!

Historien melder intet om, hvordan en veganer kan tillade sig selv at indtage animalske produkter, ejheller om det nu også er både økologisk og fra fritgående handyr.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close