Disse jobs har de mest og mindst utro

Foto: All Over

Det handler alt sammen om personen og ikke jobbet. Eller hvordan? For når du er på udkig efter en partner, har det faktisk betydning for vedkommendes troskab i parforholdet, hvad han eller hun laver.

Virksomheden Ashley Madison, der har specialiseret sig i at skabe en internetplatform, hvor bevidst utro mænd og kvinder kan møde hinanden, ved således mere end utroskab end de fleste, og deres omfattende databaser kan også lede os til større forståelse af, hvem der er utro og hvorfor.

2 lækre stykker legetøj til kun kr. 300,- Se det store udvalg her (sponsoreret link)

Og mens mange af de undersøgte mænd og kvinder bliver trætte af deres partner derhjemme, så skifter de faktisk sjældent job. Hele 44 procent angav, at det aldrig skete – og af de, der gjorde, så skete det kun hvert tiende år for halvdelens vedkommende.

Men hvad laver de så, de personer, der er mest utro?

De mindst utro mænd

Lad os starte med de, der ikke er så slemme. Og skal du finde dig en tro mand, så er det ikke nogen dum ide at gå efter en socialarbejder. En fyr, der vier sit liv til at hjælpe andre.

Herefter kommer landmænd. De står for kun tre procent af medlemmerne hos utroskabssitet.

Og i modsætning til måske gængse opfattelser af udsvævende liv kommer så kunstnere og entertainere.

Prøv den meget populære We-Vibe parvibrator nu til stærkt nedsat pris (sponsoreret link)

De mindst utro kvinder

Det kan godt være, at du ikke altid stoler på politikere. Men det kan alligevel være en god ide at gifte sig med en. For de kvindelige af slagsen ligger nederst på listen over det mest utro.

Herefter er det de kvinder, der arbejder med kunst og underholdning.

]

Og på tredjepladsen over de mindst utro kvinder er det så juristerne, der åbenbart er klar over, at de kan løbe ind i retslige problemer, hvis de udlever deres forbudte fantasier.

Men hvad er så de mest utro professioner?

De mest utro mænd og kvinder

I henhold til undersøgelsen hos Ashley Madison ser det for mændenes vedkommende skidt ud for de mænd, der arbejder med handel.

Hele 29 procent af de utro mænd arbejdede med denne profession. Og som Isabella Mise, der er kommunikationschef I virksomheden, siger:

- Handelsjob resulterer ofte i skiftende arbejdstider, som bliver struktureret i skiftearbejde, hvilket betyder, at det er lettere for disse mænd at gå under radaren, når det handler om at luske rundt med en affære.

For kvindernes vedkommende er læger og sygeplejersker de værste. Hele 23 procent af respondenterne havde medicinsk arbejde. Til det svarer Isabella Mise:

- En kombination af lange arbejdsdage og potentielt stress blandet med en naturlig reaktion på stress kan være grunden til, at disse kvinder opsøger en affære.

SPAR OP TIL 45% på sexlegetøj hos Sinful (sponsoreret link)

[node:aller-related-content:3

De næstmest utro mænd arbejdede med IT, mens det for kvindernes vedkommende var uddannelsesområdet. Lige fra skole- til universitetslærere.

På tredjepladsen kommer for begge køns vedkommende selvstændige, der i høj grad selv kan sammensætte deres arbejdstid og således også finde tid til deres affærer.

Her er hele listen

Mænd – mest utro

 1. Handel
 2. IT
 3. Selvstændig virksomhed
 4. Servicefag
 5. Finans
 6. Marketing og kommunikation
 7. Medicin
 8. Jura
 9. Uddannelsesområdet
 10. Kunst og underholdning
 11. Landmandsarbejde
 12. Socialarbejde

Kvinder - mest utro

 1. Medicin
 2. Uddannelse
 3. Selvstændig virksomhed
 4. Finans
 5. Socialarbejde
 6. Servicefag
 7. IT
 8. Marketing og kommunikation
 9. Handel
 10. Jura
 11. Kunst og underholdning
 12. Politik
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close