Det frække16. januar 2017

Uha mand! Så gode er kvinder til at gennemskue din utroskab

Kvinder er langt bedre til at gennemskue deres partner end omvendt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/internetutro_2.jpg
 Foto: All Over

Den er god nok. Kvinders intuition er bare stærkere end mænds.

Således viser en undersøgelse foretaget af det britiske utroskabssite IllicitEncounters.com, at 79 procent af kvinderne har noget at have det i, når de mistænker deres mand for at have noget kørende med en anden.

Det samme tal for mændene var blot 49 procent. Til gengæld var begge køn ret ens, når det handlede om at stå ved sin manglende troskab. For hele 85 procent af mændene og 82 procent af kvinderne nægtede alt, når de blev konfronteret af partneren.

Spar op til 70 procent på sexlegetøj

For enkelte var det dog en næsten umulig opgave, da fem procent af kvinderne og to procent af mændene havde hyret en privatdetektiv til at finde klare beviser for deres mistanke.

Helt generelt var kvinderne dog også langt mere konfronterende i forhold til utroskaben end mændene. Dobbelt så mange repræsentanter af det smukke køn valgt således at anklage partneren for at have en anden, mens således mændene i mindre grad havde modet til at se konen i øjnene og spørge ligeud.

Kvinderne konfronterede gennemsnitligt mændene fire gange mod mændenes to gange.

Tilbud: Find den helt rette vibrator her

- Måske er det en kvindes intuition, eller måske er fyre virkelig dårlige til at slette deres spor. Men man kan vist med sikkerhed sige, at hvis du mistænker din partner for at være utro, så kan det betale sig at stole på din mavefornemmelse.

- I hvert fald hvis du er en kvinde, siger talsmand for IllicitEncounters.com, Christian Grant.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold