Disse 5 ting er det største turnoff for mænd

Foto: MEGA

Nogle mænd tænder på fødder, andre på dominans eller på at klæde sig ud i kvindetøj. Og så er der alt det ind i mellem.

Men hvad så med de ting, der virkelig kan spænde ben for en god sexoplevelse?

Det har den britiske avis Daily Mail spurgt sine læsere om og på den baggrund udarbejdet en top 5 over ting, der er de største turnoffs for mænd.

Og lad os da bare tage dem fra bunden.

Listen over ting, der er et turnoff for mænd er således.

5. Kvinden ser på sin telefon eller på fjernsynet
Vi har ikke nogen undersøgelse, der viser, at det også gør sig gældende den anden vej, men vi tør godt vove pelsen og sige, at det ikke klæder noget køn overhovedet at være optaget andetsteds.

4. Have hastværk
Hvis der er noget, der ikke harmonerer godt med et lidenskabeligt knald, så er det, hvis den anden har lidt for travlt og bare gerne vil have det overstået.

3. Utrimmede kønshår
Uanset om man foretrækker det helt glatte look, eller måske har lavet en lille landingsbane eller en trekant, så er det altså en turnoff for mange mænd, hvis der ikke er gjort en indsats for at kontrollere hårvæksten dernede.

2. Dårlig hygiejne
Det bør vist nærmest give sig selv. Hvis ens partner ikke er velduftende og ren, så kan det ødelægge selv den mest romantiske aften. Brug eventuelt en RFSU Intim Daily Wash intimsæbe.

1. Manglende entusiasme.
Det klart værste i undersøgelsen, og med hele 43 procent af stemmerne, er når en kvinde ikke udviser entusiasme i sengen. Hvis hun viser, at han er lidt ligegyldig, og at det bare er noget, der skal overstås, så bliver hun ikke nævnt i hans aftenbøn.
Og her er der så ikke nævnt med et ord, om han selv er ude om det ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close