5 ting du har brug for til at holde styr på det forneden

Om busken er tilbage, skal vi ikke gøre os kloge på. Ikke andet end at, det givetvis er en tendens, at stadig flere kvinder ønsker at have noget hår forbeden.

Men det ændrer ikke på, at der stadig trimmes, barberes, vokses og gøres ved, når de danske kvinder vil tage sig godt ud i en bikini eller bare foran kæresten derhjemme.

Vi har tilladt os at finde fem produkter, som man med fordel kan bruge, næste gang, der skal gøres noget ved de nedre regioner. Og flere af disse produkter, kan da også anvendes af herren i huset.

Her er således ...

5 ting du har brug for til at holde styr på det forneden

 

Australian Bodycare Vegansk Intim Shave 100 ml

Nogle af farerne ved intimbarbering er røde knopper, indgroede hår eller skægpest. Men det kan du alt sammen undgå med Australian Bodycare Vegansk Intim Shave. Den indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der effektivt hæmmer bakterier og følgende irritation i forbindelse med barberingen.

Den er desuden dermatologisk testet.

Her er den lækre gel nedsat til kun kr. 69,- (sponsoreret link)

 

BlitzBlank Hårfjerningscreme

Hvis ordene ’glat og lækker’ også tiltaler dig, så prøv denne fikse BlitzBlank-hårfjerningscreme. Den kan ikke kun benyttes i de intime områder, men på hele kroppen, hvor den fjerner alle hår. Den er både klinisk og dermatologisk testet.

Her er den effektive hårfjerningscreme (sponsoreret link)

Ladyshape Bikini Shaping Tool Brazilian

 

Hører du til dem, der synes, det er flottest og frækkest med en lille stribe foroven, så kan du perfektionere den med den smarte Bikini Shaping Tool Brazilian-skabelon. Her kommer ikke et hårstrå til at sidde forkert, og du kan nyde dne perfekte symmetri.

Der medfølger to skrabere samt en elegant opbevaringspose.

Find den fine lille pakke her (sponsoreret link)

 

Intim Hårtrimmer Justerbar

Mange foretrækker ikke at være helt glatte, men at der er noget hår til ligesom at ramme det hele ind. Og uanset om man er til en trekant, en stribe eller måske et sødt hjerte, så vil mange nok alligevel holde det i en vis længde. Det kan man gøre til perfektion med denne lækre hårtrimmer, der kan trimme i længder fra 2mm til 12mm - eller helt gla på de områder, man måtte ønske.

Den kan bruges af både mænd og kvinder.

Køb den smarte trimmer billigt her (sponsoreret link)

 

RFSU Intim Ingrown Hair Cream 40 ml

Det er ikke rart at få indgroede hår. De kan være svære at slippe af med, men det velrennomerede firma RFSU har løsningen.

Du påfører denne cremen enten de intime områder eller arme og ben mellem barberingerne, hvor frugtsyre så nænsomt eksfolierer huden og modvirker indgroede hår. Den skal ikke skylles af.

Dermatologisk testet, uden parfume og velegnet til sensitiv hud.

Undgå indgroede hår – køb cremen her (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close