5 ting fra hjemmet du IKKE skal stikke op nogen steder

Foto: All Over

Jaja, vi ved godt, at nysgerighed er menneskeligt. Men belært af en lang række tilfælde fra lægeverdenen så skal du altså tænke dig virkelig grundigt om, før du begynder at eksperimentere seksuelt med genstande, du kan finde i hjemmet.

Vi har fundet en række ting, du muligvis har været fristet af, men som vi altså på det kraftigste vil fraråde dog at bruge, når du eller I bliver angrebet af et anfald af lider.

5 ting du IKKE skal stikke på det ene eller det andet sted

1. Ølflaske: Vi minder bare lige om tre ting. Enten 'kapsel', 'undertryk' eller 'glasskår'. Don't!

2. Dåseøl: Diameteren i sig selv gør det nok mest sandsynligt, at det primært vil være kvinder, der kunne finde på at tage en sådan i brug. Men for det første skal du være sikker på, at du ikke har allergi over for farvestofferne på dåsen, og for det andet behøver vi vel ikke minde dig om, hvor ondt det gør at skære sig på åbningen, hvis den skulle gå op. Og så inde i dig ... AV!

KØB I STEDET EN LÆKKER DILDO

3. Fjernbetjening: Det kan godt være, du tænker, det vil føles dejligt med alle de riller og knapper, men det er altså en dårlig ide af flere årsager. For det første er netop fjernbetjeningen ofte en bakteriebombe - tænk bare på, hvad den kan have på sig, for det andet indeholder den batterier, der er fulde af alle mulige giftstoffer, og endelig ... hvordan vil du egentlig nogensinde kunne genoptage et normalt sexliv, næste gang du zapper over på Clement?

Vil du have analt legetøj? Se her

4. Lommelygte: Tjah, hvis du har en fetich med at få det hele med som hos gynekælogen, så kan du naturligvis lege lidt med lysstrålen. Men behøver vi igen at minde om, at batterier og ædlere dele er den dårlig kombi? Desuden er risikoen for, at den er decideret uhygiejnisk, hvis den sidst har været i hænderne på ham håndværkeren, der skulle se lidt nærmere på sikringsskabet.

Køb håndjern her

5. Eltandbørste: Ideen er jo smart nok. Den vibrerer og har i nogen grad en god form. Men har du virkelig lyst til at lege med noget, du skal have i munden på et andet tidspunkt? Okay, det har du måske. Men sørg i det mindste for at skifte børstehovedet. Efter dette eksperiment vil du aldrig nogensinde kunne sige 'nul huller' igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close