Mand med mikro-diller tænder, når kæresten har sex med mega-penis

FOTO: MEGA

Seksualiteten er forunderlig. Folk kan tænde på stort set hvad som helst:

Nogle kvinder fantaserer om at blive malket på bytorvet som en menneskelig ko, andre par læser dødsannoncer som inspiration til frække rollespil, og så er der de mænd, som tænder på ydmygelser af en helt særlig karakter.

Amerikanske Chad fortæller i en podcast, at han er udstyret med en mikropenis. Blot et par centimeter har han at gøre godt med. Og det har han det ikke så godt med.

Ikke desto mindre har den biseksuelle Chad haft forhold, hvor hans lille penis, der er cirka fem centimeter lang i stiv tilstand, spiller en stor rolle.

I sit tidligere forhold tændte han nemlig på at finde velhængte mænd til sin kæreste, der så havde sex med dem, mens Chad så på.

- Jeg fandt veludstyrede mænd, som hun så havde sex med, oftest foran mig. Engang imellem mødtes hun dog med mændene uden mig, hvor jeg var på arbejde eller lignende. Så ydmygede de mig ved at sende billeder eller videoer fra seancen. Det var ydmygende og ophidsende på samme tid.

Få større diller med et penis sleeve

Cuckold

Således er Chad såkaldt cuckold, som er en ting i især swingerkredse, hvor manden får et kick ud af, at kæresten har sex med andre. Der kan - som i Chads tilfælde - være et element af seksuel ydmygelse i cuckolding.

Senere gik parret, efter 20 års on-off relation, fra hinanden, fordi hun havde en affære uden hans tilladelse.

Størrelsen betyder noget - for Chads nydelse ved ydmygelsen. 

- Det at hun er sammen med en meget større mand... Hun sagde ting og gjorde ting med ham, der ydmygede mig. Og jeg var selvfølgelig klædt ud som en tøs. Så talte vi om, hvor meget større end mig han er, hvor meget dybere han kommer ind i hende alle steder, hvordan han nu ejede hende.

Parrets faste tyr var da også usædvanligt veludstyret:

- 24 centimeter i lægnden og så tyk som mit håndled. Han kunne få sig en god karriere i pornobranchen, siger Chad, der desuden har en trussefetich, hvor han nyder at tage kvindetrusser på, som han i lighed med både sin cuckoling og sin mikrodiller altid fortæller nye dates om.

Så ved de, hvad de går ind til.

Chad har også helt almindelig sex i alle de velkendte stillinger med sine kærester:

- Jeg er en meget givende og opmærksom elsker. Så for mange af mine kærester har min mikrodiller ikke været et problem. Og en af fordelene ved den er, at de fleste kvinder er med på analsex, griner Chad.

Gør din onani meget sjovere: Prøv en Fleshlight

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close