Det frække2. februar 2021

Disse frække udfordringer booster jeres sexliv

Tør I tage seks udfordringer på fire uger?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockx608932.jpg
 FOTO: MEGA

Det er svært at finde sex- og livslysten frem her i en mørk og kold coronatid. Du har prøvet at udfordre dig selv og dermed booste dit liv med hjemmetræning, lange gåture og mindre kød og slik.

Det har ikke hjulpet. Heller ikke på sexlysten.

Men den britiske sexterapeut Tracey Cox har en ide, som du kan lade dig inspirere af. Tag disse fem sexudfordrinnger i februar.

Sex med bind for øjnene

Ved at hæmme een sans, fremmer du dine andre. Og når en dominerende sans som synet er, blokeresfjernes, bliver du således opmærksom på især følesansen.

Det er blandt andet derfor man lukker øjnene, når man kysser: For at fokusere fuldt på nydelsen af læber og tunger, der mødes.

https://imgix.seoghoer.dk/15232_sinful_deluxe_satin_blindfold_02_1.jpg
 FOTO: SINFUL.DK

Køb to blindfolds eller brug tørklæder. Gør soveværelset så mørkt som muligt. Og ifør jeg så begge et blindfold, før I tager tøjet af hinanden.

Lyde, berøringer og dufte bliver nu ekstra forstærkede, og samtidig er der hele tiden et overraskelseselement, for I kan ikke se, hvad den anden har tænkt sig at gøre.

NY Orgasme

Mennesker er dovne vanedyr, så vi finder typiske den nemmeste vej til orgasme og bruger den hver gang.

Hvis han plejer at få orgasme under penetration i missionæren, kunne han gøre det bagfra eller under oralsex eller med et onanirør.

Hun kunne skifte mellem vibratororgasmer, dildoorgasme, g-punktsorgasme, oralsex - på maven, siddende, stående.

Alt, der ændrer det mindste på orgasmemetoden, er med til at udvikle os seksuelt.

Hverdagserotik
Vi er mange skydige i denne lille sexsynd: Vi venter med sex til det perfekte tidspunkt/til vi er meget tændte. Og det kan være svært at ramme samtidig for et par.

En måde at bryde det mønster på er ved at sørge for at gøre noget seksuelt hver dag.

Og det er ikke det samme som at dyrke sex. Men det kan være et dybt tungekys, gå, i bad sammen, massage. Et lille blæs uden gengældelse, bare find et eller andet der booster erotikken i hverdagen.

Det er en god måde at lære sex på en ny måde, så man ikke kun ser det som forspil, penetration, udløsning, men som erotisk leg.

Sexbekendelser

Meget forskning viser, at kommunikation om sex afgørende et godt sexliv, ligesom ingen sexkommunikation hænger sammen det mindre velfungerende sexliv.

Sæt æggeuret til fem minutter: Så fortæller den ene, mens den anden forholder sig tavs og aktivt lyttende. Du fortæller fem ting, som din partner gør, som du elsker og hvorfor. Derefter fem ting, som du gerne vil prøve. Derpå bytter I roller.

Ved at gøre det til en postivt leg, tager man også noget af presset af.

Ingen penetration

Her kommer den sværeste af alle udfordringerne. Den kan erstatte alle de de andre...

Ingen penetrationsex i vagina i hele februar (godt det er årets korteste).

Mange undersøgelser viser. at især kvinders tilfredshed med sexlivet øges, når fokus fjernes fra penetration og lægges på forspil, oralsex, kærtegn - alt andet end penis i skede-sex.

Det er nemlig også et mindretal af kvinder, der kan få orgasme ved penetration.

Derfor skal I slikke og lege og dyrke gensidig onani og bruge sexlegetøj og prøve numselege så tosset I vil - bare ingen diller i dåsen.

På denne måde får I gjort forspillet til hovedmåltidet. I kan blive mæt med sexlivets tapas istedet.

Er du klar til udfordringen, så husk legetøj til det modige par her

Sponsoreret indhold