Det skal du passe på, hvis du emofil

FOTO: MEGA

Det kan være en nydelsesfuldt rutsjebanetur af buldrende hormoner og sommerfugle i maven at blive forelsket.

Prøv genvejen til et bedre sexliv

For nogle er det mere reglen end undtagelsen at falde let og hårdt for nye og spændende partnere.

Sexforskere kalder den type for emofile.

Personlighed

Og det ville ikke være forskning, hvis der ikke også var en potentielt problem ved at være emofil.

For det ser nemlig ud til, at emofile har en tendens til at falde for personer med såkaldte mørke personlighedstræk; typisk den narcissistiske, udadvendte type.

Få en Amaysin orgasme med nyt dansk sexlegtøj - spar 20 procent

Du kender dem godt: Han er gerne festens energiske midtpunkt, nyder og dyrker opmærksomhed, altid med på den værste og klar på nye eventyr: Fuld af selvtillid drager han dig til sig.

På en date sidder han ikke og fumler og mumler, men tør tage teten og tale om lidt anderledes emner, og hans selvoptagethed gør, at han han også går op i sit udseende, så han står også skarpt og attraktivt.

Falder for det

Det er så alt sammen noget, som især emofile falder for. Det er så ikke nødvendigvis et problem - bortset fra når det er det.

For bagsiden af medaljen kan være, at den emofile i sin forelskelse overser alle de mulige advarselstegn, som narscissisten også gemmer på. For et fast forhold med sådan en type kan være en nedrig oplevelse.

Råd

Derfor er forskernes råd til den emofile:

Når den første buldrende forelskelse har lagt sig en lille smule, så prøv at tage et skridt tilbage og se efter tegn, der kan vække din bekymring, typisk tvang eller manipulation.

På bedre sex med vibratorer og massageolier

Så du skal se på, hvad din flamme gør og har gjort snarere end på, hvad vedkommende siger.

Har han en hel række forkludrede forhold bag og får ekserne skylden? Narcissister har nemlig en tendens til at bevæge sig som en ødelæggende tornadao gennem livet og parforhold.

Råd nummer to er måske det sværereste, hvis man er emofil:

Sæt tempoet ned. Du kan måske ikke selv helt styre, at du bliver hurtigt forelsket. men du kan bruge lidt mere tid på at lære personen at kende ordenligt, før du kaster dig hovedkulds ind i relationen.

Når du har fundet en kæreste, kan du booste sexlivet med nyt legetøj fra sinful.dk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close