Det frække21. marts 2018

Top 5: Det ser kvinder efter hos en mand

Kan du gætte, hvad kvinder ser mest efter hos en mand?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mand_model2_0.jpg
 Foto: All Over

Lad os nu bare starte med det mest interessante. Hvor vigtig er størrelsen på en mands penis, når en kvinde skal vælge en partner?

Svaret er, at udseendet på penis faktisk slet ikke er i top fem, når en mands kvaliteter skal vurderes af en kvinde. Det betyder, at mange af jer derude kan ånde lettet op.

Derimod er en anden fysisk ting helt afgørende. Og det er en langt mere fremtrædende fysisk feature, som i bedste fald kan virke smittende.

Er du træt af håbløse mænd? Her er løsningen (sponsoreret link)

Det handler nemlig om, hvorvidt mandens smil er tiltalende. En mand bør derfor huske at pleje sine tænder og læber godt i stedet for alle turene nede i træningscenteret.

I en ny britisk undersøgelse foretaget af Remescar fremgår det således, at hele 71 procent af de adspurgte kvinder foretrækker et flot smil hos en mand hvilket er nok til at sikre en førsteplads.

Det trumfer dermed en god personlighed, som først kommer på andenpladsen med 62 procent. Heri ligger det også, at man kan grine sammen.

Få smilet frem hos ham med disse lækre selvsiddende strømper (sponsoreret link)

Kropstype rammer en tredjeplads med 61 procent, efterfuægt af gode familieværdier og selvtillid med henholdsvis 44 og 40 procent af de afgivne svar hvor man altså kunne krydse af flere steder.

Der er dog forskel på, om kvinder søger en fyr til et knald, eller om det skal være en potentiel partner. For mange kvinder fravælger de mere dyriske, seksuelle træk hos manden til fordel for en god forsørgertype, som virker sød og rar og omsorgsfuld, når de skal giftes.

Det kan i parentes bemærket være smart i forhold til familiedynamikken og den mindre risiko for utroskab, mens det omvendt kan give problemer i forholdet, at kvinden er mindre seksuelt tiltrukket af manden.

Selvopofrelse er uanset hvad et meget tiltalende træk ved enhver mand - uanset udseende, viser andre undersøgelser.

Fives tell tale signs that show someone is attracted

Kvindernes top 5 over, hvad de ser efter hos en mand

1. Et lækkert smil - 71%

2. Dejlig personlighed, at have nogen at grine sammen med - 62%

3. Min foretrukne kropstype - 61%

4. Gode familieværdier - 44%

5. Selvtillid - 40%

Sponsoreret indhold