Det frække21. november 2017

5 ting der vil få ham til at tigge dig om nåde

Spørgsmålet er, om han ikke har fortjent lidt smerte?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16050_-_fifty_shades_darker_adrenaline_spikes_metal_pinwheel_03_0.jpg
 Foto: Sinful.dk

Det kan godt være, at han er sød nok, ham din kæreste. Men hånden på hjertet – har du ikke nogle gange lyst til at tilføre ham lidt smerte?

Har han ikke nogle gange fortjent, at det gør lidt ondt, og at det er dig, der bestemmer, hvor meget han skal lide?

Har du ikke nogle gange lyst til at høre ham tigge om nåde, mens du kniber øjnene sammen og sender ham en iskold latter?

Naturligvis har du det.

Og det er derfor vi har fundet fem ting, der vil få ham til at skrige af smerte og tigge dig om nåde.

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel (sponsoreret link)

Med dette lille hjul til at rulle hen over huden et valgfrit sted kan du holde ham i skak, så han forstår, at du bestemmer, hvor hårdt der skal trykkes. Det kan bruges til blide berøringer, men også til hårde smertelege.

Rimba Elektro Sex Flexible Penis Straps (sponsoreret link)

Pak hans penis ind i disse straps og få fat i et af de bedste elektrosexapparater, så er du elektricitetens (og hans) mester al den stund, du nyder at se ham lide.

Mystim Proper Finn Elektro Urinrørs Pen (sponsoreret link)

Og nu vi er i gang med det strømførende legetøj. Nu kan du få ham til at lide mere end han gjorde, den gang han var til lægen og skulle have taget den der test. For denne lille fætter skal ind i urinrøret (gys!).

Spartacus Alligator Brystklemmer med Kæde (sponsoreret link)

Spartacus var jo lederen af det store slaveoprør. Men der bliver intet oprør, når du giver ham disse på og spænder til. Herefter kan du frit trække ham rundt, som du lyster. Det har han rigtig godt af …

LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Opladelig Sex Maskine (sponsoreret link)

Det vil ærgre dig grusomt, at du ikke købte denne bandit for flere år siden. Hvis du nogensinde har haft planer om at tage kontrollen over ham og betale af på alle de gange, han har aget dig bagfra, så er hævnen her. Og den er sød. Nej, den er faktisk slet ikke sød. Den er ond. Og det er jo derfor, du vil nyde hvert eneste af hans smertensskrig.

Sponsoreret indhold