5 kinky tips og forslag: Få en fræk corona-hverdag

Foto: MEGA

Vi har samlet 5 frække aktiviteter, der vil peppe disse corona-tider op og give dig varmen igen.

Pssst. Nummer 4 vil tage pusten fra dig…

1. Kom ud af hverdagens rutiner

Nogle gange er der brug for en lille ”hverdags-get-away” for at forny energien, glemme hverdagens stress og jag og huske hinanden. Prøv derfor én gang om ugen sammen at skiftes til at planlægge et lille eventyr. Tag den tid ud af kalenderen, som I kan undvære: Om det er 20 minutter, 2 timer eller en halv dag er helt op til jer. Det vigtigste er blot, at I laver noget sammen, som I ikke plejer at lave. Jeres hverdagseventyr kan være alt fra indendørs til udendørs aktiviteter. I kan f.eks. gå en tur og tale om jeres drømme, tage på picnic ude i haven eller lege rollespil i soveværelset.

Spar 20 procent på Satisfyer Magic Wand

2. Giv hinanden en erotisk massage

Findes der noget mere lækkert end en dejlig omgang intim massage? Forestil dig så, at modtageren er helt nøgen og massøren har lov til at massere... alle steder. Sørg for at rummet er lunt, lyset er dæmpet og din partner ligger godt. Sæt gerne noget afslappet musik på og tænd nogle hyggelige stearinlys.

Begynd med at massere din partners hoved, nakke, skuldre og arme. Brug gerne en lækker massageolie og giv dig god tid. Bevæg dig langsomt ned mod din partners ryg og lænd, før du begynder på lår og ben. Massér herefter din partners brystområde og bevæg dig langsomt ned mellem benene.

Når du når dertil, skal du give dig god tid med at røre blidt og undersøgende. Læg mærke til, hvordan din partner reagerer og varier derefter dine teknikker.

Find det frækkeste lingeri lige her - tør du?

3. Leg rollespil (blid BDSM)

For at puste nyt liv i sexlivet kan I prøve en simpel rolleleg: Først skal I tale om, hvilken rolle I oftest befinder jer i under sex – hvem er oftest den aktive, den der tager initiativ? Og hvem er oftest den passive, den der modtager? Her er det ikke sikkert, at I er helt enige. Men prøv at udfordre hinanden ved at holde fast i, at I begge skal træde ud af jeres comfortzone.

Herefter skal I lege med et rollebyt, også kaldet et ”switch.” For langt de fleste, kan det være meget grænseoverskridende at træde ind i en ny rolle, som man ikke tidligere har leget med. Hvis det f.eks. plejer at være manden, der tager initiativ, skal det nu være kvinden.

4. Eksperimenter med sensuelle sanselege

Det er gennem vores sanser, at vi oplever verdenen, og de spiller derfor også en rolle, når vi har sex. Ved at lege med at blokere sanserne, kan du øge følesansen og derved gøre din partner supersensitiv over for berøring. Eksperimenter derfor med at blokere for din partners høresans med høretelefoner og synssansen med et tørklæde.

Du kan også prøve at frarøve din partner sin frie vilje ved at bruge håndjern samtidig. Et ekstra pirrende og sensuelt skridt er at lege med smags- og lugtesansen. Det kan du gøre ved at tage syndige lækkerier med i seng og forkæle din partner. Brug f.eks. mousserende vin, jordbær, chokoladesauce eller noget helt fjerde…

5. Opdag nye sider af hinanden

Det kan være svært at tale om lyster og fantasier i parforholdet. Men det er faktisk muligt at undersøge hinandens fantasier, lyster og grænser på en romantisk, sjov og fræk – der kun kræver eventyrlyst fra jeres side af. Det I kan gøre, er at prøve en sexlegetøjsboks – f.eks. fra MissgreyClub, som giver jer anledningen til at prøve noget nyt og spændende sammen i soveværelset.

Her vil I nemlig få nøje udvalgt sexlegetøj sendt hjem til jeres dør, som I kan udforske sammen i ro og mag. På denne måde kan I opdage nye sider af hinanden og lære mere om nye seksuelle universer som f.eks.: Bondage, blid BDSM, rollespil og meget mere. Hvad venter du på? Skynd dig at komme ud af din corona-koma og sæt gang i soveværelset igen.

Skrevet i samarbejde med Missgrey.dk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close