Det frække 31. januar 2019

Større orgasmechance hvis du beholder strømperne på

Forskning: Du øger chancen for orgasme betydeligt, hvis du beholder strømperne på.
Foto: All Over

Vi holder aldrig op med at blive forbløffede over ny forskning. Og forskning i det ædle emne sex er bestemt ingen undtagelse.

I Groningen i Holland har et videnskabeligt team således undersøgt, hvorledes kvinder lettest opnår orgasmer, og en af konklusionerne var, at det var lettere for en kvinde, når hun beholdt strømperne på.

Og selv om det er øverst på listen over en lang række af de ting, kvinder tænder mest af på ved en mand, så var det altså også en fordel i manden jagt på orgasmen.

Helt konkret opnåede 50 procent af de testede par orgasme uden strømper på fødderne, mens tallet steg til imponerende 80 procent med strømper.

Køb de frækkeste strømper her

Kvinder er gode til at snyde med orgasmer

I samme undersøgelse bad man kvinderne om at fake en orgasme, sådan at man også kunne bliver klogere på dette ofte forekommende fænomen. Helt grundlæggende var resultatet klart.

- Kvinder kan snyde ret godt med orgasmer. Men vi kan se i forhold til en rigtig orgasme, at store dele af hjernen og særligt de følelsesmæssige dele, som har at gøre med frygt, deaktiveres. Når du ser på kvinder, der faker orgasmerne, så ser du, at motor cortex - den bevidste del af hjernen - er aktiveret, lyder det fra professor Gert Holstege.

Denne giver dig orgasmegaranti

- Og hvis du har frygt, så er dte svært at have sex. Så er det svært at give slip.

- Når du vil have sex med en kvinde, så skal du give hende en følelse af, at hun er beskyttet, siger professoren til BBC.

Og måske er det det samme, der gør sig gældende med strømperne. Man føler sig mere varm og tryg.

Sponsoreret indhold