Det frække 10. maj 2020

5 frække ting du SKAL have i lingeriskuffen

Vi har fundet 5 frække ting, der absolut bør ligge i din lingeriskuffe.
Foto: Sinful

Et eller andet sted i kvindebibelen – hvis der ellers findes en sådan – så står der skrevet, at alle kvinder bør have ’den lille sorte’ hængende i skabet. Den der stramme, sorte kjole, som virkelig rammer formerne ind og kan få enhver mand til at miste mælet.

Men det er bestemt ikke det eneste, man som kvinde bør have liggende. Især ikke hvis man nu er sådan en, der godt kan lide at føle sig sexet.

Det samme gælder nemlig lingeri. Her er der nemlig også nogle ting, du bare ikke må undvære.

Vi har således fundet ...

5 frække ting du SKAL have i lingeriskuffen

Passion Zita G-Streng med Sløjfer

Du bør som minimum eje et enkelt par stringtrusser af den slags, der næsten ikke syner under kjolen eller dine stramme jeans. Og sådan et par bør have søde sløjfer på, som fremhæver dine hofter og dejlige former.

Køb dem her

Cottelli Net Stay Up Strømper

  • Selvsiddende strømper er et must. Strømpebukser opfylder på mange måder de samme krav, men er alligevel noget helt, helt andet. Disse fra Cotelli har et corsageagtigt netmønster, der løber vertikalt ned af benet bagpå.

Set her hos Sinful

Dreamgirl Hofteholder med Blonde

Der er ikke meget, der signalerer sex som netop hofteholdere. Disse er i en smuk sort blonde med en satinsløjfe foran. Den er til en ekstra lækker aften.

Køb den her hos Sinful

Baci Blonde-Bodystocking

Du er nødt til at have mindst en bodystocking i skuffen. Denne stramtsiddende beklædningsgenstand er perfekt til at fremhæve dine kvindelige former, og din partner vil med garanti være enig.

Set her hos Sinful

Baci Skolepigesæt

Noget, der virkelig kan sætte skub i sexlivet, er leg med roller. Du kommer til at sende din partner i himmelen, når du iklæder dig denne frække sag og giver den som uartig skolepige.

Husk dog, at strømperne skal købes separat.

Find sættet og mange flere her

Sponsoreret indhold