Det frække27. juli 2020

Danske mænd vil ha’ den bagi

Se de mest populære prostatastimulatorer blandt de danske mænd.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uge31_seoghor.jpg

Rigtig mange mænd er vilde med at få stimuleret prostata, da denne form for stimulation kan give langt kraftigere orgasmer end man er vant til. Med en prostata stimulator sørger du for at målrette stimulationen mod P-punktet, der den mandlige udgave af kvindens G-punkt.

Sinful (sponsoreret link) oplyser at de danske mænd er vilde med prostata stimulatorer. I Danmark er salget i første halvdel af 2020 steget med knap 50 procent, når den erotiske webshop sammenligner med samme periode sidste år.

Vi har valgt at kigge nærmere på de tre mest populære prostata stimulatorer (sponsoreret link) blandt de danske mænd.

Penisring med prostatastimulator

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_penisring_med_prostata_stimulator.jpg

Med denne model får du faktisk to produkter på én gang, som både kan benyttes til onani og sex med din partner. Den fleksible penisring sættes omkring roden på penis, mens den ergonomisk udformede silikoneplug rammer og stimulerer din prostata i takt med dine egne bevægelser. Det er altså det ultimative produkt til mænd, der gerne vil stimuleres lidt ekstra.

Køb den frække penisring med prostata stimulator hos Sinful (sponsoreret link)

Rippled Vibrerende Prostata Massager

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_rippled_vibrerende_prostata_massager.jpg

Her får du ligeledes en stimulator, som både kan bruges under onani eller sex med en partner. Det kurvet design er med til at ramme prostataen helt perfekt, og den anker-formede base sikrer, at vibratoren bliver lige, hvor den skal, mens de frække aktiviteter står på.

Der medfølger desuden en bullet vibrator med 5 forskellige og effektive vibrationsmønstre.

Køb den vibrerende prostata massager her (sponsoreret link)

Beaded prostatavibrator

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_beaded_prostata_vibrator.jpg

Denne effektive prostatavibrator har et lidt anderledes design, som stimulerer P-punktet og pirrer mellemkødet på samme tid. De fem små kugler giver ekstra stimulering af anus ved indføring og brug - på samme måde, som ved en analkæde. Denne model kommer med en bullet vibrator, som har hele 10 forskellige vibrationsniveauer - perfekt til mange timers leg.

Køb den populære prostatavibrator her (sponsoreret link)

Husk altid at bruge masser af glidecreme (sponsoreret link), når du begiver dig ud i den fantastiske verden af anal stimulation. Det giver dig den bedste oplevelse!

Sponsoreret indhold