Det frække2. april 2017

Sådan får du flere G-punkts orgasmer

Og det vil du gerne ...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_marts2.jpg
 Foto: Sinful.dk

G-punktet skulle efter sigende give sensationelle og kraftige orgasmer, uanset om du er mand eller kvinde.

Det lille punkt blev opdaget i 1944 af en tysk gynækolog ved navn Ernst Gräfenberger, deraf kommer navnet G-punkt.

Efter mange års debat peger nyere forskning på, at punktet reelt set findes. Sådan står der hos Healthland.time.com. Det er dog ikke alle kvinder, der har et. Derfor er du altså nødt til at gå på opdagelse selv, og blive klogere på din egen krop og dens pirrelige zoner.

Sammen med Sinful.dk, får du her en mini-guide til, hvordan du finder dit G-punkt og får fantastiske orgasmer.

Gå på opdagelse efter dit G-punkt

Hos kvinden er G-punktet placeret cirka 1-4 cm oppe i skeden på indersiden af skedevæggen ud mod maven.

Du finder det ved at stikke en pegefinger op og bøje den ind mod maven. Hvis du mærker et område, der føles ru som valnød, modsat resten der er silkeblødt, har du højst sandsynligt fundet dit G-punkt.

Herfra er det bare at eksperimentere. Du kan få lidt hjælp med på vejen med den prisvindende Fun Factory Delight G-punkts Vibrator – bedre kendt som ”Svanen” - til at finde og stimulere dit G-punkt.

Vibratoren har en stor krumning, der er perfekt til massage af G-punktet. For den bedste stimulation bør du bevæge den rundede spids af vibratoren i små stødende bevægelser op mod G-punktet.

G-punkts orgasmer er også for mænd

Kvinder er ikke de eneste, der har et G-punkt. Det har mænd også.

Det er placeret inde i prostata. Det er på størrelse med en valnød og sidder lige under blæren. Det er ekstremt sensitivt, så vær forsigtig når du går på jagt.

Igen kan du gøre det lettere ved at bruge LELO Liv 2 G-punkts Vibrator, der er perfekt til nybegynderen. Du kan også få hjælp fra partneren, hvis I begge er lidt friske.

Det fungerer ved, at hun langsomt lader halvdelen af sin pegefinger trænge op i dig. Derefter vipper hun den mod din mave med en ”kom her” bevægelse – på den måde vil din prostata blidt blive stimuleret indefra.

Skal dig og din partner udforske G-punktets orgasmer endnu mere sammen, kan I anskaffe jer Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator. Med den kan I eksperimentere med frække lege i det offentlige rum, da vibratoren kan styres via en app, eller I kan bruge den, når I er fra hinanden til at styrke intimiteten.

[node:aller-related-content]

Tre gode sexstillinger til G-punkts orgasmer

Doggystyle er en klar vinder, når det kommer til stimulering af G-punktet. Manden trænger ind i kvinden bagfra, og hans pik støder på forsiden af skedevæggen, hvilket vil give maksimal mulighed for stimulering af G-punktet.

En anden god sexstilling til at få G-punkts orgasmer er ved, at du som mand sidder på kanten af en seng eller en stol, mens din kæreste sætter sig på dit skød med benene rundt om dig og tager kontrollen.

Sidst men ikke mindst er omvendt cowgirl en fantastisk stilling, hvor kvinden sidder omvendt og rider manden. Det er er en fleksibel position, der tillader kvinden at læne sig frem, tilbage eller være oprejst, alt efter hvad der føles bedst.

Sponsoreret indhold