Jagten på G-punktet og det gode sexliv

Foto: Shutterstock & millersterapi.dk

Dine seksuelle potentialer og nydelsesliv rækker langt ud over dine genitale orgasmer og sexlegetøjsfornøjelser. De er ikke begrænset til din vagina, men lever i hver en lille hemmelig afkrog af dit kropslige og bevidsthedsmæssige gudindetempel.

Så mange valgmuligheder

"Undskyld, kan du hjælpe mig? Jeg er lidt i tvivl, altså… Om hvad der er det bedste!?” Jeg følger med kunden ned i kælderen, hvor synet af vibratorvirvar kan skræmme selv den tapreste gæst. Generte øjne møder mine. Hun prøver at formulere sig, men lader til at give op, fordi hun simpelthen ikke ved, hvad hun skal spørge om. Hun rømmer sig undskyldende og gnider sig flovt på siden af låret.

Vi står i butikken Lust, hvor jeg har været ekspedient ved siden af mine sexolog- og psykologstudier de seneste par år. Jeg viser hende de forskellige produkter, som er gode på forskellige måder. Hun stilles over for endnu flere valg, end hun troede muligt, da hun kastede sit første opgivende blik på displaymodellerne. Skal den vibrere? Skal den være stor? Skal den erstatte? Skal den supplere? Skal den bruges indvendigt? Skal den ligge i håndtasken? Skal den bruges til klitorismassage? Skal den bruges til G-punktsmassage?

Hvor er mit G-punkt?

Kvinden får fremstammet den historie, jeg har hørt så mange gange før. Om hvordan hun nu har besluttet sig for at tage sit sexliv seriøst og finde sit G-punkt efter mange års mislykkede forsøg. Om hvordan hun med sin elsker har masseret i timevis, afprøvet stillinger, lavet knibeøvelser og set instruktionsfilm for at finde det forbandede punkt. Hvor er det? Spørger fortvivlelsen i hendes blik. Er jeg forkert, fordi jeg ikke kan finde det? Og har mit sexliv fået dumpekarakter?

Atter står jeg i det dilemma, jeg så ofte har oplevet ved at arbejde i et dildosupermarked. For her markedsfører vi med sexlegetøjet en ret ensidig besked om, at din seksualitet sidder i dit underliv, din vagina – det er der, den starter, og der den stopper. En nem og hurtig måde at vække den på er med en god effektiv vibrator. Dilemmaet opstår, fordi jeg gennem mit professionelle virke og egen erfaring ved, at det forholder sig helt anderledes. At underlivet blot er porten til hele nydelsestemplet, som spreder sig fra tåspidserne til hårspidserne.

Læs også: Alt du skal vide om G-punktet

Kort og kontant. Eller…

Jeg fanger kundens generte blik og føler mig inspireret til at vise hende et vejkort: Den ene vej forløber lige og ender brat. Det er vejen til genitale “peak” orgasmer, hvor den rytmiske stimulering af vagina skaber orgasmekramper, tidsbegrænset lykkefølelse og får sekreterne til at flyde ned af inderlårene. Det går hurtigt, det er effektivt og orgasmevarmen er forsvundet ligeså hurtigt, som den er indtruffet. På denne vej ved du lige præcis, hvor du er på vej hen og intet er overladt til tilfældighederne eller det ukendte.

Den anden vej er kurvet, har en masse små afveje og drukner et eller andet udefinérbart sted ude i horisonten. Det er vejen til hele den sanselige krop, som besidder et orgasmepotentiale, der strækker sig fra tåspidserne til hårspidserne og helt ud i galaksen. På denne vej ved du aldrig, hvor du ender, eller hvor du bliver forført hen. Måske møder du en ukendt side af dig selv undervejs. Måske en orgasme, der vækker genklang i hele din krop. Måske en latterfølelse.

Jagten dræber glæden

Jeg oplever, at forestillingen om, at seksualiteten sidder i vagina er ekstremt begrænsende, og spænder ben for rigtigt mange af de kvinder, jeg har mødt på min vej. Det fodrer en indre usikkerhed og tvivl, som handler om, at hvis ikke underlivet producerer orgasmer i massevis og scorer topkaraktér, så er løbet kørt. For dig selv og dit parforhold. Derfor masserer, gnubber og stimulerer vi løs på klitoris og G-punkt, for at fange den forbandede orgasme – hvor svært kan det være? På rejsen mod 10 G-punktsorgasmer om ugen mister vi nemt fornemmelsen for, hvad der er nydelsesfuldt. Og hvad du faktisk kan opleve af intimitet, nærvær og kærlighed med dig selv og din legekammerat, når du giver slip og overgiver dig til dansen.

Læs klummen: Sex & selvudvikling - en sær eller sjov blanding?

Giv slip og dine orgasmer vil komme

Derfor vil jeg gerne sige til jer, hos hvem dette vækker genklang, at du hverken er mere eller mindre kvinde af at opleve G-punktsorgasmer. Mange kvinder oplever dem slet ikke. Ikke fordi de ikke har prøvet. Men fordi den stædige spurt mod målet dræber rejsens udfoldelse undervejs.

Hvad med at vi slipper ideernes tøjler for en stund og leger med den livskraft og kreativitet, som seksualiteten rummer i sin store helhed? Lad dine vaginale fornøjelser være en portal til et nydelsesfuldt indre, som vækkes og næres gennem dit kropslige, psykiske og spirituelle velbefindende, din vejrtrækning, dine sanser, og din tilstedeværende berøring. Giv slip, og dine orgasmer vil komme! En genert kunde smiler lettet, da vi står ved udgangen. Nede i posen ligger der en mandelolie og Mantak Chias bog Kvindens Seksuelle Puls.

Om skribenten

Michelle Miller guider og underviser både mænd og kvinder gennem sit virke som psykolog og sexolog. Hendes speciale er (selv-) udvikling gennem seksualiteten.

Du kan læse mere på www.millersterapi.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close