Det frække6. juni 2022

Dansk loge for livslystne inviterer par til erotiske events

Der er højt til loftet i Silverback og Rødhættes nye erotiske loge for modne par, der ikke er til partnerbytte og orgier
Det begyndte med nøgenbadning. Nu er det modne par fra Jylland klar til at gå videre.
Det begyndte med nøgenbadning. Nu er det modne par fra Jylland klar til at gå videre.
 FOTO: colourbox.com

Et par fra Østjylland har skabt en loge for andre modne par, der mødes for intime samtaler, nøgenhed og parallel erotisk leg.

Der er mange måder at være swinger. Nogle går i sexklub og knalder med en eller flere fremmede. Andre vil op at hænge i hyggekrogen og få smæk og piskeorgasmer.

Prøv Sinfuls romantiske sexlegetøjsbox for par

Og så er der dem, der tænder mere på at dyrke sex ved af andre, der gør det samme.

Parret, der kalder sig Rødhætte og Silverback, hører til den sidste gruppe. De to, der er fra Østjylland og i begyndelsen af 50’erne, har i et par år frekventeret swingerklubben Tucan ved Kolding.

Loge

Og belært af erfaringer med naturisme og klubbesøg har de nu dannet en loge for livslystne. Her er tanken, at par mødes i privat regi til hygge, mad og fælles nøgenhed, der leder intime samtaler og erotik.

- Vi var barndomskærester og har boet sammen i mange år, Og da vores børn for fire-fem år siden flyttede hjemmefra, begyndte vi at få en masse tid til hinanden. Unge var vi af sind, og lysten til hinanden var stærk, fortæller Rødhætte.

Parret var allerede vinterbadere og har altid primært besøgt naturiststrande:

- Badetøjet har vi i hvert fald ingen anelse om, hvor befinder sig. I solens varme og på en ferie besluttede vi at udforske sexlivet mere. Vi besøgte Tucan og havde en fantastisk oplevelse til et helt nyt frit liv. Det var en glæde at se så mange, der bare slog sig fri og var naturlige i deres nøgenhed og seksualitet.

- Vi lå tæt på et andet par og mærkede deres glæde ved hinanden. Samtidigt havde vi selv et nærvær og en beruselse af frihed og kærlighed. Og oplevelsen gjorde indtryk, forstået på den måde at vi på vejen hjem fik talt meget åbent om oplevelsen i klubben, og hvad vi hver især var blevet tændte på, siger Silverback.

Swingere

Rødhætte og Silverback betragter ikke sig selv som regulære swingere:

- Vi er altid kun sammen med hinanden - og deler aldrig, bortset fra berøring og nærhed.

Derfor har de heller ikke noget problem jalousi:

- Det er ekstremt vigtigt for os begge, at det er hinandens kærlighed, vi fokuserer på, ikke andres tilfredsstillelse, lyder det fra Rødhætte, som føler, de har lært rigtigt meget af processen.

Husk den fjernbetjente vibrator til den sexede bytur

- Forventningens glæde, som til en stor koncert, en smuk teaterforestilling eller lignende, er hver gang med til at forme oplevelsen. Vi er i miljøet for at vise kærligheden til hinanden og blive berusede i endorfiner. Vi har lært, hvor vores grænser går, hvad der tænder og hvad der absolut ikke tænder.

Motto

Det modne par har fundet et motto:

- Klæder skaber folk, nøgenhed skaber mennesker, er vores motto. Derfor er der altid et element af nøgenhed i vores logeaftener, fx strand eller sauna. Vi er nøgne og dyrker fællesskabet omkring nøgenhed, men vi er også sexede og dyrker endorfinerne i sex.

- Vi er løsslupne og elsker hinanden og er glade for at dyrke sex og fortæller til hinanden, hvor dejligt det er, samtidigt med at vi er nøgne og ikke er bange for at vise vores krop, siger Silverback, der ser naturisme og swingerliv i hver sin ende af nøgenskalaen.

- Naturisme gør som regel et stort nummer ud af, at sex ikke er en del af naturisme, selvom det nok er det mest naturlige, der findes. Swingerne gør et stort nummer ud af sex, uden at tage højde for selve nøgenheden der ind imellem er dækket af læder, tråde, reb, pikant lingeri osv. I Logen for Livslystne er vi nok et sted midt imellem.

Intet partnerbytte

Du skal ikke ansøge om medlemsskab, hvis du håber på store orgier. Som der står på parrets hjemmeside:

'Alle har sex med egen partner og kun med egen partner. Ønsker et par at lægge tæt og berøre eller kysse på et andet, eller flere, par, er det enten aftalt på forhånd eller aftales i nuet mellem kvinderne. Det kan ske ved berøring af en arm, stilfærdigt at spørge eller lignende. Hvis der siges Nej, enten ved tale eller ved adfærd, respekteres dette uden diskussion. Som regel giver det sig selv, og i almindelig dannelse ligger vel at man ikke bare angriber. Og er der åbent for nærvær kan mændene inviteres med i legen til berøring. Alle eventyr er gode, når bare alle er enige om det og de har en god afslutning. Ved partner bytte er der risiko for at overskride egne grænser, derfor ser vi ikke det i Logen for Livslystne. Det skal være trygt og rart for alle og henviser derfor de vildere lege til de gængse klubber.

Parret fortæller, at deres fælles erotiske oplevelser med andre par har styrket dem:

- I hverdagen er et drilsk smil blevet mere hyppigt, og i kommunikationen har vi en bedre forståelse af hinanden. Vi er nok blevet mere opmærksomme på hinandens signaler og mere fortrolige - trods et i forvejen langt liv sammen. Vi er også mere opmærksomme på at leve nu, og nyde livet lige nu, i stedet for at vente.

Sexpuder giver lyt liv til jeres favoritstillinger

Hvorfor går aldersgrænsen for optagelse i logen ved 45?

- Vi er selv i den modne alder, og netop fordi samtalerne og fællesskabet er vigtigt, er det godt, at vi er nogenlunde samme sted i livet. Samtidigt ligger der i alderen, at det ikke er spændstige unge kroppe, der olieret smyger sig rundt, men i stedet far- og morkroppe, hvor tidens tand er synlig. Det gør, at blufærdigheden ikke er så væsentlig, og at vi på en anden måde er accepterede, forklarer Rødhætte, oplyser, at de screener nye medlemmer i to-tre trin.

En mail, en telefonsamtale og et møde. Det er for at sikre, at alle er på samme side i samme bog.

Første arrangement for Livslystne var 4. juni. Næste bliver 16 juli. Læs mere her på Livslystne.dk.

Silverback og Rødhætte fortæller, hvordan de fik ideen til logen:

- Vi mødte et par for tre år siden som vi faldt i rigtig god snak med og mødtes privat. Vi nyder god mad, oplevelser og friheden ved at elske ved siden af hinanden, når lejligheden byder sig. Senere er flere par kommet til, og vi er nu fire par, der ses jævnligt. Når vi er sammen, glider talen naturligt og nemt. Der er ingen, der kan gemme sig bag en facade, for vi har set det hele og lidt til. Der er en frihed i samtalen og en fortrolighed, som vi kun har fundet i dette selskab. Vi kan tale frit om kroppe, følelser, intimitet, sex, kærlighed, oplevelser og meget andet.

- Dette sammenhold vil de gerne udbygge og inddrage flere i, fordi de synes, det har givet dem en masse, som ikke findes i klubberne: I klubberne findes de røde rum, sorte lædermøbler, kors, instrumenter og en masse andet godt. Men der mangler i vores optik et samlingspunkt, hvor vi også griner og samtaler om alt det, der ikke nødvendigvis har med sex at gøre. Alt det sociale, hvor der frit kan samtales med gode venner. Og samtalerne flyder mere frit, når overfalden skrælles af. Vi alle har været nøgne sammen og set hinanden få orgasme, nyde eller hige efter mere uden at tage hensyn til hvordan håret sidder og om lydende nu var acceptable.

Sponsoreret indhold