Trine åbner dørene for sin nye swingerklub

FOTO: SECRET SWINGERS

Secret Swingers er navnet på en længe ventet swingerklub i København, der har etableret sig i nu lukkede Adam og Evas tidligere lokaler i Vanløse. 

Hen over weekenden står den på knalde-hed åbningsfest afsluttet med hardcore gangbang-søndag.

Siden landets dengang ældste Adam og Eva sidste år pludselig drejede nøglen om på Skjulhøj Alle i Vanløse, har det lokale swinger-miljø håbet på, at klubben ville genopstå. 

Men sådan skulle det ikke gå. Adam og Eva er endegyldigt lagt i graven. 

Til gengæld er der nu nyt sexliv i de gamle og helt ny-renoverede sexlokaler på 1. salen, hvor mange af de gammelkendte hardcore sexevents atter er blevet vakt til live.  

Gør velkendte stillinger nye og frække med sexmøbler

Trodser brand og corona

  • - Det har været et langt og sejt træk, og det har heller ikke været specielt nemt. På intet tidspunkt har jeg dog overvejet at smide håndklædet i ringen. Godt bakket op af de mange swingere, der har set frem til åbeningen af Secret Swingers og secretswingers.dk, smiler indehaver af landets senest tilkomne swingerklub, Trine. 

Hun var i en længere årrække daglig leder af Adam og Eva. Så på en måde er hun kommet hjem igen. Trine glæder sig meget til på ny at fyre godt op under sexfesten i Vanløse. Dog indtil videre, naturligvis, som Trine er hurtig til at pointere, under de forhold, corona og politimyndighederne nu engang foreskriver. 

Her det mest populære sexlegetøj til par

  • - At klubben nu er åbnet, er en stor sejr i sig selv. Til en start skulle vi have åbnet i midten af marts. Men så kom nedlukningen af hele landet. I maj var der så brand i bygningen, under klubben. Der gjorde, at hele klubben, der netop var blevet ny-renoveret, blev sod- og vandskadet. Så vi måtte starte helt forfra. 30. oktober, vi næste gang skulle åbne, så bremsede corona os igen.

Københavns hardcore swingerklub

Men modgang gør som bekendt stærk, og nu er drømmen om swingerklub Secret Swingers så endelig gået i opfyldelse, fortæller den kvindelige indehaver af den nye voksenlegeplads i Vanløse. Hun oplyser, at klubben er underlagt nøjagtig de samme corona-restriktioner som fx fitnesscentre. 

  • Oven i dette opfordrer jeg også alle besøgende til at have corona opsporings-appen installeret på smartphonen. Blot i tilfælde af, at en gæst skulle være smittet. 

  • - Vi er ikke Adam og Eva, men vi viderefører en lang række af de meget hardcore events mv., stedet her altid har været så kendt for, og som folk i swinger-miljøet har savnet. Herunder naturligvis også Bi-klubben. Det seksuelle fri- og værested for biseksuelle, trans-personer mv., siger indehaveren af Secret Swingers. 

Gør december lidt frækkere - husk årets erotiske julekalender

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close